Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti használtok, használnátok dildot, ha a párotok szeretné?
Há' nem t'om. Én azt is megkérdőjelezem a fogalmazás alapján, hogy te valójában lány vagy-e.
Amúgy az ajkainkat is sok idegvégződés szövi át, úgyhogy megértem, hogy jól esik neki.
Meg egyébként ez a "szopás, lovaglás" dolog sem feltétlen heterós dolog. Lehet perverzió, trauma feldolgozás, kiszolgáltatottság érzés fenttartása, uralkodási vágy, stb stb stb. Fel se tudom sorolni, annyi mindent rá lehez erre húzni.
A lényeg, hogy moss kezet és 9-től és 12-ig hagyd békén nyugalomban vásárolni az időseket.
Miért ne? Miért ne lehetne bármilyen játékszert használni, bármit megcsinálni (ha nem árt az egészségnek) ha azt mindkét fél szeretné, izgalmasnak tartja?
Fiúra is vágyik-e... kérdezd meg tőle, mi nem vagyunk gondolatolvasók. Egyébként ha tényleg leszbikus lennél akkor tudnád rá a választ kérdés nélkül is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!