Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van két gyerekem,26 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van két gyerekem,26 éves vagyok és nőre vágyom. Szerintetek ezért a pokolra jutok? :D

Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 11:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

Ha szigorúan vesszük a vallási, bibliai értelmezést, akkor igen ez bűn és a pokokra jutsz, ha nem bánod meg.

Nyilván szerintem meg nem, mert van ilyen. Miért ne vágyhatnál nőre. Szerintem nem ettől lesz valaki jó vagy rossz ember.

A kérdés hogy te hogy gondolod.

2020. márc. 17. 12:07
 12/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, valószínüleg nem fogom megbánni.
2020. márc. 17. 12:09
 13/25 anonim ***** válasza:
38%
Majd valahogy tudasd, mi lett veled :D
2020. márc. 17. 12:10
 14/25 A kérdező kommentje:
persze mindenképp. tudatom mindenkivel aki nem biztos a dolgában emiatt !!!
2020. márc. 17. 12:15
 15/25 A kérdező kommentje:
nincs olyan aki hasonló cipőben jár és volna kedve beszélgetni ? a pokol témát természetesen hanyagolnám :D
2020. márc. 17. 12:33
 16/25 anonim ***** válasza:
44%

Voltál minden vasárnap templomban, volt már "bűnös" gondolatod, háltál már a férjeden kívül mással férfivel/asszonnyal (akár előtte is)? Igen? Na akkor a pokolra jutsz :)

Ha valláskárosult vagy mindenáron bűntudatot akarsz érezni azért mert élsz, akkor biz' neked lesz sz...r. Döntsd el hogy magadnak akarsz élni (de attól még korrekten embertársainkkal), vagy mindenféle előrírásoknak.

2020. márc. 17. 12:50
 17/25 anonim ***** válasza:
27%
A biblia csak egy értelmezés a sok közül. Ha tisztességes vagy azzal a nővel akkor miért jutnál a pokolra? Nem öltél meg senkit nem károsítottál meg senkit.
2020. márc. 17. 13:15
 18/25 anonim ***** válasza:
42%

Nem fogsz a pokolba kerülni! Egyébként is ott jó meleg van elméletben. A menyországban meg hideg! Na azért ez is érdekes nem?

Jó fej csajszi vagy!

2020. márc. 17. 13:15
 19/25 *Felhasználói név ***** válasza:
36%

Ezer más dolog miatt fogunk a pokolra jutni, nehogymár amiatt aggódjunk, hogy kivel szeretkezünk :D mindenki vágyik a saját és egyéni életét jobbá és elviselhetőbbé, boldogabbá tenni, ezért úgy vélem nem járhat pokol! Judson az pokolra, aki az állatokat bántja!

Én azt mondom ha erre vágysz, tedd meg de tüstènt! :D

2020. márc. 17. 13:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Felnevelted a gyerekeidet, élted az életedet az embereddel, közben rájöttél, hogy mást is ki szeretnél próbálni. Szerintem tedd meg, de érdemes lenne ezt előtte tisztáznod az embereddel.
2020. márc. 17. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!