Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből újból ugyan olyan barátság?
Figyelt kérdés
Volt egy nő az életembe, aki iránt elkeztem máshogy érezni. Nem szerelem, csak erős vonzalom. Ez miatt megszakadt a barátságunk egy időre. Illetve én gondoltam azt hogy kell egy kis idő.
Most újból beszélgetünk.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Sikerült újra felépíteni a barátságot?
Őszintén, kicsit félek attól, hogy ha újból találkozhatunk stb. akkor újból felszínre kerül a régi érzéseim iránta.
Barátként tekintek rá, de közben Nőként is.
2020. márc. 16. 23:04
1/10 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: döntsd el, hogy barátként, vagy nőként akarod őt magad mellett látni. Azzal, hogy ismét szóba állt veled, alighanem többet érez irántad, mint barátságot. Nem gondolod?
2/10 A kérdező kommentje:
Tudta hogy mi volt a szitu. Miért nem kerestem egy db-ig.
Ő hetero.
2020. márc. 16. 23:17
3/10 anonim válasza:
Ha tudta is, akkor sanszos, amit az1. ír.
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem jelenti, hogy kölcsönösek az érzelmek. Egyszerűen kedvel téged, szeret veled beszélgetni. Ennyi infóból igaz nehéz megmondani.
5/10 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy ezért máshogy érez irántad. Lehetsz neki úgy is fontos, hogy nem akar tőled többet. Viszont csak te tudod, hogy képes vagy-e kezelni a korábbi érzéseidet.
6/10 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet, ő közben férjhez is ment (több, mint egy évig nem beszéltünk amiatt, hogy többet akartam.) Engem ez az egész így még jobban tönkretett, minthogy szingli volt, és úgy utasított vissza. Előtte négy évet vártam rá. Elfogadtam, hogy hetero és férjhez ment, de nem tudom kitörölni az érzéseimet. Ő keresett meg újra, hogy hiányzom neki, fontos vagyok számára, szüksége van rám..."Szeret." De nemet mondtam. Én nem tudok egy ilyen kapcsolatban benne lenni.
7/10 Renyi0917 válasza:
Te kezdtél el vele újra beszélgetni? Ha igen, el kell döntened,hogy érzel iránta. Ha még félsz a találkozástól, adj magadnak időt, ne keresd. Ugyanezt éltem meg, nálunk most kezdődött újra a kommunikáció, baráti alapon. K
10/10 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 30+
2020. ápr. 10. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!