Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek belemenjek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belemenjek?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel az utóbbi időben gyakran beszélgetünk arról hogy milyen lehet lánnyal. Párkapcsolati értelemben engek abszolút hidegen hagynak a nők, férfivel tudnám leélni az életem és nagyon élvezem is a féefiakkal való szexet mert edsig csak ebben volt részem. Viszont kíváncsi vagyok hogy milyen lehet lánnyal. A barátnőm felajánlotta hogy holnap este elmennek a szülei és igazán átmehetnék nyalakodni. A helyembe belemennétek?
2020. márc. 15. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Bele
2020. márc. 15. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Próbáld ki! Aztán majd kiderül, hogy tetszik vagy sem! Különben életed végéig azon rágódhatsz, hogy miért nem mentél bele!
2020. márc. 15. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Bele hát!
2020. márc. 15. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Hogyha tetszik a barátnőd, és úgy érzed tudnál vonzódni hozzá, akkor persze. 😊

Nekem az egyik estém alakult úgy, hogy egy barátnőm részegen megcsókolt és aztán sokáig folytattuk meg ujjaztuk egymást. Nagyon nem számítottam erre, de nem bántam meg egyáltalán, kellemes volt.

2020. márc. 15. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Ha éppen nem vagy kapcsolatban, miért ne próbálnád ki, ha izgat a dolog?
2020. márc. 15. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem használod ki a lehetőséget, talán sosem tudod meg, milyen érzés.
2020. márc. 15. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Bele bele.
2020. márc. 16. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Bele.
2020. márc. 18. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!