Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval én 18 vagyok a barátnőm 22 és 2 hete vagyunk együtt. Azt mondta hogy Ő már röbbet szeretne randizgatásnál és azt mondta ma menjek át. Ezzel nyilván arra utalt hogy le akar feküdni velem meg már korábban is mondta csak én nem tudom mit kell csinálni mert ez az első kapcsolatom.
2020. febr. 21. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. Tudni fogod, jön magától. Az első a legizgalmasabb. Remegett kezem lábam, fantasztikus volt. Egy tapasztalt, 30 as nő volt, èn 18 voltam.
2020. febr. 21. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Azt csináld amit szeretnél. Ne menj bele semmi olyanba amit még túl korainak érzel.

Beszélgessetek arról, hogy ki mire vágyik, kinek mik a határai.

Pl. "Előjáték okés, de többet ma nem szeretnék" vagy "Szívesen kipróbálnám az ujjazást, de csak 1-2 ujjal" vagy "Szájjal, ézzel szeretném kipróbálni, de ne nyúlj belém" vagy "Kézzel szívesen kényeztetlek, de szájjal még nem" vagy "kiszolgáltatottak érzem magam meztelenül, rajtam maradhat a melltartó/bugyi/zokni/póló?" vagy "zavar hogy a családod itthon van, nem lehetne máskor amikor nincs senki a házban?"

Nincs rossz válasz, annyit vállalj be, amennyit ott és akkor szeretnél és ő is szeretne.

Nem tudhatod, lehet ő pl. kevesebb mindent akar mint te, lehet tapasztaltabb de konzervatívabb nálad. Vagy szégyenlős. Vagy van vamilyen fóbiája vagy traumája.

Mielőtt hozzányúlsz, kérj engedélyt, nem kell formálisan, de kérdezz és figyeld a reakcióit is. Ha lefagy vagy úgy érzed nincs teljesen jelen, esetleg úgy tűnik fáj neki valami, akkor állj meg és kérdezd meg mi baj.

A körmödet vágd le és reszeld le.

Síkosítót nem ciki vinni, sokkal jobb tőle a szex. Ha csúsznak a dolgok kevesebb az esélye a microsérüléseknek, és jobb érzés is.

Az ilyen cukros-gyümis-csokis síkosítók ízre általában felejthetőek és ragacsosak sztem nem éri meg az íz az élményt 😜

Egyszerű vizes bázisú sokkal jobb.

(Testápolót, sim masszázsolajat stb punciba belülre NE kenj, mert baj lehet belőle)

Ha van rá lehetőség, latex mentes kesztyű se rossz, különösen behatoláshoz, csak gyorsan leveszed és nem kell utána 10 percig kimosdani 😂

Érdemes tenni a fogadó fél alá egy törölközőt, hogy ne frusztrálja hogy nehogy olyan legyen az ágy.

Ha háton fekve oráloztok, tegyetek a feneke alá párnát, hogy ne kelljen fura szögben lenned.

Érdemes nedves törlőkendőt odakészíteni, vagy egy nedves türit.

Szex után menj el pisilni, még akkor is, ha nem élveztél el. Ez nagyon fontos, mert egyébként beszedhetsz valamit 😆

2020. febr. 21. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyire nem kell túlgondolni egy leszbikus szexet. Sőt semmilyen szexet. Mikkr spirccelős orgazmus volt, de az már azért párkapcsolatokban jellemzőbb, mi is használtunk az illetővel törölközőt, de normál/átlagos szexnél soha. Párnát soha egyetlen lány alá, vagy magam alá sem tettem, de ha ennyire túl akarjátok kapatni a dolgot, nyugodtan. Van, aki nehezebben nedvesedik be, létezik, de amúgy nem hiszem, hogy szükség lenne sikosítóra... Ha valakit kívánok, arra felizgulok magamtól is. Ez a latex kesztyű meg ilyenek... Komolyan van, aki ilyeneket használ? Elég ijesztő lenne számomra az ilyesmi. Szerintem egy szexre attól lehet a legjobban begörcsölni, ha túlspilázzuk... Nem kell okvetlenül mindent megbeszélni, ha spontánn jön, az a legjobb. Menet közben úgyis látod a másik fél reakcióin, hogy tetszik neki valami, vagy nem. Semmiképp nem szabad rástresszelni, úgyis feloldódsz közben.
2020. febr. 21. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
65%

Nem minden lánynál van nedvesedési probléma, de pl szorongás tud ilyesmit okozni. Nem mindenkinél, de ha valaki rágörcsöl akkor van ilyen is, még akkor is ha kívánjátok egymást.

Síkosítók jók menzesz közben is, ugye ha van benn tampon, akkor nem nedvesedsz be annyira.

A párnát és a törölközőt azért írtam, mert úgy vettem ki hogy aggódós típus...

2020. febr. 21. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!