Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus kérdés! Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

*Felhasználói név kérdése:

Leszbikus kérdés! Ti mit utáltok leginkább magatokban? Mi az a tulajdonság, amire cseppet sem vagytok büszkék?

Figyelt kérdés
Mindig csak a jó tulajdonságokat emeljük ki, most jöjjenek a negatívok :D
2020. febr. 21. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az arcomat, azt hogy hajlamos vagyok irigyedni, másokhoz hasonlítgatni magam, a néha eltúlzott féltékenykedésemet, és hogy nehezen tudok kapcsolatokat kialakítani, legyen az bármilyen.
2020. febr. 21. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A lustaságomat.Rettentően lusta tudok lenni,és ilyenkor elszalad a fejem felett az idő,amit produktívan tölthetnék, így lassan fejlődök a hobbijaimban.
2020. febr. 21. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nincs reálos agyam. Szerettem volna tudományokkal, kutatással foglalkozni, de nincs tehetségem a matekhoz.

Testzsír%-ot, és az esetlenségemet, szeretnék izmosabb lenni és szebben, harmonikusabban mozogni. Dolgozom rajta, de nehéz, nem vagyok egy természetesen sportos típus 😂

A nemlétező énekhangomat.

Azt, hogy néha akaratlanul is bunkónak tűnök (AHDH)

2020. febr. 21. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
A kinézetemet. Elég sok felesleg van rajtam, amit gyűlölök. Emiatt zárkózottabb is vagyok, nehezen engedem el magam társaságban.
2020. febr. 21. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Féltékenységet, kisajátítom...
2020. febr. 21. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A felfogásomat, a világról való nézeteimet. Hiába vagyok homo, olyan szinten hetero fejjel gondolkodok néha, hogy mindenki falnak megy. Valamint elég konzervatív ember vagyok, és úgy gondolom, hogy a világ egy rossz hely. Ezen dolgozok azért folyamatosan. Ha párkapcsolaton belül nézzük, akkor a túlzott kötődést, ragaszkodást nem szeretem magamban. Fel kell fognom, hogy a páromnak nem csak rám van szüksége.
2020. febr. 21. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az alkatomat de azt nagyon. És a melleimet. Ha tehetném, nem lenne...
2020. febr. 21. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
21%
Hogy leszbikus vagyok.
2020. febr. 22. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
49%

Azt utálom magamban, hogy mindenkire irigy vagyok, aki biztosabb érzelmi hátteret hozott otthonról, és akit jobban szerettek. Azt, hogy nem tudom elengedni a múltat. Azt, hogy pesszimista vagyok, és gyyakran elégedetlen. Utálom, hogy nem merek szembenézni magammal. Azt is, hogy nincs önbizalmam, és másokban sem bízok már, és hogy ez minden kapcsolatomat megmérgezi. És én is utálom magamban a másságomat...

20/L

2020. febr. 22. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!