Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, mi a tervetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, mi a tervetek, álmaitok a jövőre nézve? Pl 30-40-50-60 éves korotokra milyen életet szeretnétek?

Figyelt kérdés

Mi lenne az, ami ha összejönne arra azt mondanád, hogy igen, megcsináltam, jó életem van.

Aki itt esetleg ez a korosztály, az ezt hogy látja, más az élete mint korábban hitte, terveze?

2020. febr. 19. 12:04
 1/7 *Felhasználói név ***** válasza:
82%

Saját ház mindenek felett, plusz biztos munka, amit szeretettel is művelek

Erre hajtok, nem tudom lesz-e belőle valami, de az igyekezetem a ház felé hajt elsősorban

2020. febr. 19. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Hú, addigra már rendben akarok lenni a külsőmmel teljesen (ehhez kb 2 M Ft kéne), szeretnék egy jogsit, saját (vagy közös házat), esetleg egy diplomát/fokszos oklevelet,egy estis szakmát pluszba, nyelv vizsgát angolból, házi állatokat (kutyát, macskát mindenképp, de jöhetne valami madárka is, és/vagy rágcsáló). Egy munkát amiben szeretek dolgozni és aránylag jól is keresek vele (annyira hogy minimum egy évben egyszer el tudok menni külföldre nyaralni) egy szerető társat, akivel külcsönösen szerelmesek vagyunk egymásba és a világot jelentjük egymás számára. Később esetleg egy gyerkőcöt. És barátokat, de minimum egyet. És el szeretnék még jutni pár helyre is (külföldön leginkább). Meg jó lenne megtanulni lovagolni is rendesen.

Hirtelenjében ennyi :D

2020. febr. 19. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
A szakmámban legyek magasan kvalifikált, elismert személy. Csináljak meg még egy diplomát. Ne fásuljak be, égjek ki és maradjak mindig ilyen a betegekkel. Egy saját lakás nem közösködve senkivel és egy kocsi. Aztán, ha van kihez haza menni és eltudja viselni, hogy sokat dolgozom az még hab lenne a tortán. :D
2020. febr. 19. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Saját lakás, a lehető legmagasabb szint, amit a munkámban el tudok érni. Valaki, aki szeret és egy életen át velem is marad. Igazából ennyi.
2020. febr. 19. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én most 20 éves vagyok, beszélek két idegen nyelven felsőfokon, és pszichológia szakra tervezek menni ,úgyhogy jó úton haladok.

Vagy vmilyen kreatív módon szeretnék sok pénzt keresni, vagy a pszichológus végzettségemet használva vmi izgis munkát szeretnék csinálni, megvenni az első lakásomat, lehetőleg Budapestre elköltözni (debreceni vagyok), és élni úgy, ahogyan én szeretnék, világot látni, szórakozni, boldoggá tenni magamat. Jelenleg van párom, de nem gondolkodom abban, hogy akár 10-20 év múlva is vele legyek, sosem lehet tudni. Viszont bárhogy is legyen, szeretnék majd egy gyermeket örökbe fogadni.

2020. febr. 20. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak valakit aki szeret... Akivel addigra kimondtuk az örökkét valahol külföldön. 20 vagyok... Saját lakásom van, Budapesten (faluból jöttem) szóval ezt a részét megvalósítottam, de mit ér, ha nincs mellettem senki. Na meg egy jó munkát amit tényleg szeretek is
2020. febr. 21. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném több országban is kipróbálni az életet, hosszú távon az USA lenne a cél, mert az álomszakmámban ott vannak a legjobb munkahelyek. Ha meg már a melónál tartunk, jó lenne, ha sikeres és elismert szakember lennék. 50 éves koromra 9 nyelven szeretnék beszélni (most 5-nél járok). Lakásban tervezek élni. Szeretnék egy feleséget/barátnőt, akivel megoszthatom az élet apró örömeit, és 2 kutyát.

Úgy általában pedig az a célom, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyek, sose kelljen nélkülöznöm és/vagy félelemben élnem.

2020. febr. 29. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!