Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek elmondjam neki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki? Vagy már bután jönne ki a dolog?

Figyelt kérdés

Nem rég megismerkedtem egy remek lánnyal, aki tényleg minden téren tökéletes és fülig bele zúgtam. A probléma csak az, hogy egy aprócska-iciripiciri dolgot elhallgattam előle, vagyis inkább hagytam, hogy azt gondolja, hogy lefeküdtem már más nővel.

Mivel mikor megismerkedtünk épp egy rövidnek mondható, borzalmas kapcsolatból léptem ki, így úgy vette, hogy az exemmel volt szex közöttünk, én pedig hagytam ebben a gondolatban élni.

A problémám az, hogy holnapra egy romantikus estét tervezünk, a kedvesem direkt miattam utazik haza. Szóval tuti, hogy szexre készül holnap, ami természetesen rendben is lenne, ha nem lennék ennyire betojva az egésztől! Egyszerűen félek, hogy elbénázom és, hogy nem tudok örömet okozni neki...

Ez olyan dolog lenne, amit el kellene mondanom, nem? De hogy kezdjek egy ilyet pont a szerelmesek napján?

Annyira idióta vagyok :S

#füllentés #szex #leszbikus #félelem #boldogság #első szex #bénaság #hogyan szúrd el a kibontakozó kapcsolatod #holnap végre haza jön
2020. febr. 13. 14:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
74%

Nekem nem venné el a kedvem, ha első alkalomnál bevallja a kedvesem a szüzességét :)

Majd én megtanítom, vagy ketten fedezzük fel a gyönyöröket.

2020. febr. 13. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!