Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Nemrégiben lett volna rá alkalmam hogy lefeküdjek egy lánnyal de vissza utasítottam.Nem is hogy vissza utasítottam mikor csókolóztunk észre vettem hogy többet is akarna és inkàbb mondtam hogy hagyjuk.Lehet hogy életem legnagyobb butasága volt,de megijedtem.Nekem ő volt a legelső lány akivel csókolóztam nem feküdtem le eddig egy lánnyal se.A csókolózásnál nem győzött dícsérgetni(nem tudta hogy vele csinálom először)hogy milyen jól csókolok lágyan,érzékien blabla,de nem mertem tovább menni.Az oké hogy jól csókolok viszont féltem hogy a szexnél még elcseszek valamit/bamba leszek.Nem is igazán tudtam hogyan kezdjek hozzá,mit csináljak hogyan,mi miután következzen fejben rendben volt de nem mertem mégse.Elmesélnétek ti hogyan kezdtek neki mit hogy csináltok.Nem kell részletezni nyugi csak hogy mégis rendbe rakjam magamban a dolgokat.Nektek milyen volt az első?2020. jan. 27. 15:09
1/2 anonim válasza:
Az egészet ott rontottad el, hogy hagynod kellett volna, hogy ő irányitson. Ezek szerint ő már nem volt kezdő, tehát tudta a dolgok menetét. Ne idegeskedj olyanokon h szex közben elcseszel valamit, ez hülyeség. Ha ismerősi kapcsolatban álltok egymással akkor szerintem dob neki egy üzit, hogy készen állsz, még akkor is ha úgy érzed nem. Majd ő fogja a kezed és vezet. Ha meg csak összefutottatok valahol és nem ismered a lányt akkot elcseszted, és nem tudsz vele újra összejönni.
Jobb megbánni amit tettél, mint az bánni amit nem tettél meg.
2/2 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, jó úton haladsz, az első lépést már megtetted. Legközelebb ha tetszik a lány ugyanúgy kezdj csókkal és hagyd, hogy vezessen, a többi jön magától, egészségedre :) Mindenki elkezdte valahol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!