Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit tennétek az én helyzete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek az én helyzetemben?

Figyelt kérdés
A barátaim nem tudják hogy a lányokat(is)szeretem.Mondjuk a lányok sokszor jobban tetszenek mint a fiúk.Nekik ezt nem mondom most egy sráccal vagyok aki engem imád bármit megadna/megvenne csak hogy nekem jó legyen csak én sajnos nem szeretem őt úgy ahogyan kéne de nem szakítok vele mert félek hogy hülyeséget csinál.Nagyon sokszor gondolok lányokra.Bulikban is vidikben is mindig megnézem a szép lányokat.Nagyon vágyom már rá hogy csókolózhassak lánnyal de sosem jön össze/nincs kivel.Lehet már azért sem tudok már annyira odáig lenni a pasikért mert sok fiúval csókolóztam már szinte egyiket sem élveztem lánnyal viszont még soha pedig meghalnék már egy csókért.Egyszer egy részeg csaj elkezdett barátkozni mindig olyan közelről beszélt hogy kishílyán megcsókolt és ez egy jó ideig ment.Olyan közelre hajolt a számhoz hogy már túlságosan is éreztem magamon a piát a leheletéből Ölelgetett,hülyéskedett de nem mertem semmit csinálni mert voltak mellettem barátok amúgy se mertem volna de nem lett volna ellenemre ha nem lettek volna ott ismerőseim azóta sokat gondolok rá.A lényeg ez.Nem tudok semmit csinálni soha nem jön össze lánnyal semmi.Barátaimnak nem merek erről beszélni és én meg nem tudok hová mennk ahol lennének ilyenre kapható lányok nincs ötletem.
2020. jan. 11. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem szép dolog a barátod mellett...de társkeresőn keress lányt úgy, hogy csak kipróbálnád. Nekem pl tetszene. (Csak lányok)
2020. jan. 11. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Barátom egyszer említette hogy ő lányra nem lenne féltényen az nem zavarná csak ha fiúval lépek félre
2020. jan. 11. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor titkolnod sem kell. Egyszer ki kell próbálni ha már érdekel :) keress egy lányt aki tetszik
2020. jan. 11. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Végülis léteznek nyitott kapcsolatok. Beszélj erről a barátoddal.
2020. jan. 11. 19:54
 5/8 A kérdező kommentje:
*féltékeny bocsi az elírásért
2020. jan. 11. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb bárhol találhatsz lányt, főleg társkeresőkön,de akár itt is

18/bi/L

2020. jan. 11. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvastam volna
2020. jan. 12. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Amint tudni fogod ki vagy valojaban, onnantol kezdve nem fog erdekelni, hogy ki mit gondol rolad

Az en kornyezetem jol fogadta, meg is konnyebbultem

Viszont ha egyutt maradsz igy a paroddal, igy hosszu tavon tobbet artasz neki -szerintem-

2020. jan. 14. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!