Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek bejött a tinder? Mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejött a tinder? Mivel írtok rá arra aki tetszik?

Figyelt kérdés

Nekem nem volt még szerencsém, kb senki nem kezdeményez. Én próbálok, de arra meg nem válaszolnak. (Nem csak annyi hogy szia, mert ha arra válaszol is, szintén csak köszön, aztán ott vagyok ahol a part szakad)

Mindkét fél csak szexre keres partnert. Képeken kívül nem nagyon van semmi amiből ki lehetne indulni. Hogy jön ebből ki bárki is jól? -vagy csak én vagyok szerencsétlen de ennyire :(

2020. jan. 6. 22:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Kedves utolsó !

Először is én egyetértek az utolsó előtti válaszolóval. Nagyszájú vagy és ez néhány embert idegesít, legfőképp, ha tényleg párkapcsolatban is ilyen vagy. Amúgy miért gondolod h az exed nézi minden lépésedet ? 😀 Ez eléggé egocentrikus kijelentés, nem hiszem, hogy ennyire jó parti lennél, hogy még az exednek is megint kellenél, már bocsi :D. Azon belül ez arról árulkodik inkább, hogy a te rögeszméd az, miszerint az exed mindenhol ott van és figyel téged. Biztos jó oka van, hogy már csak az exednek hívhatod ezt fogadd el tesó 🙂 Ezt minden bántás nélkül mondom, szép napot neked.

Kedves kérdező !

Elnézést, hogy a kérdésedre nem válaszoltam. Csak megláttam, hogy valakivel elszaladt a ló és másokat gyanúsítgat.

Szerintem, ha vicces, kedves, őszinte vagy akkor szerintem bárhol találsz csajt ! Hajrá hajrá !

2020. jan. 7. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Én szakítottam és mindig betalál itt, rosszabb estben volt, hogy magát másnak hazudva.
2020. jan. 7. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Az itt a probléma utolsó válaszoló, hogy amit, pl exedről írsz ide, az nem a kérdésre válaszol, tehát ez esetben senki nem kérdezte. Szerencsétlen kérdezőnek ne más nyűgjével kelljen már foglalkoznia, mert az ilyen válaszok neki egyáltalán nem hasznosak.
2020. jan. 7. 18:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Bár off, de azért meg tudom érteni, nekem is volt egy exem aki folyton megtalált itt, más néven.

Amúgy köszi a válaszokat, talán csak eddig nem volt nagy szerencsém :)

2020. jan. 7. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
első és ötödik vagyok, valamit kihagytam, úgyhogy: sok sikert, szerencsét a továbbiakban, aztán ha teheted, updatelj, hogy mire mentél a Tinderrel! :)
2020. jan. 7. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem a tinder nem igazán jött be, de a badoon szerencsém volt. Ott találtam meg a jelenlegi párom, akivel már 7 hónapja vagyunk együtt. :)
2020. jan. 8. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!