Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen erősen kell nyalni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen erősen kell nyalni? (elég tapasztalatlan vagyok még)

Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy neked és a punci gazdájának jólesik.
2020. jan. 4. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Gyengéden kezdd mindenképp! Azután majd szól/jelzi ha erősebben szeretné.
2020. jan. 4. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Ne csak úgy ímmel-ámmal, hanem mássz bele rendesen. Minél szenvedélyesebben csinálod, ő is annál jobban fogja élvezni. :)
2020. jan. 4. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Mindenképp gyengéden kezd. Ha mást igényel a partnered a jelzéseiből tudni fogod. Nekem nagyon kiábrándító, lehangoló amikor nagy hevesen elkezdenek erősen nyalni. Volt partnerem akinek inkább nem is engedtem mert olyan volt mintha egy porszívót csatlakoztattam vna magamra.
2020. jan. 4. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
Hát nem tudom, nekem meg az a kiábrándító, amikor a pasi ímmel-ámmal nyal, épp csak a nyelve hegyével, bedugni esze ágában sincs a nyelvét és még a farka is lekókad nagy igyekezetében. Ilyenkor azt érzem, hogy nem is élvezi, csak görcsöl azon, hogy nekem jó legyen, de ez nem jó, akkor inkább ne csinálja, mert ha ő nem élvezi, akkor nyilván undorító számára és én egyáltalán nem ragaszkodom az orálhoz. Ami elengedhetetlen, hogy alaposan meg legyek dugva. Ha ez nem megy az illetőnek, soha nem fog tudni nálam mással kompenzálni sajnos. Viszont azt kipróbálnám, milyen, amikor egy pasi tényleg élvezetből nyal és úgy képzelem, hogy olyankor szinte befalja a nőt és a nyelvével is megdugja, Az a helyzet, hogy a szex legyen szenvedélyes és ne görcsös.
2020. jan. 4. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Figyuzd a kategóriát 5.! 💃
2020. jan. 4. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
azt tudom mondani, amit a második. Egyrészt van olyan, akivel végig gyengéden kell bánni, meg olyan is, akinek az kevés, erősebben kell; másrészt az tényleg baromi lehangoló, ha egyből olyan hevesen belekezd valaki.
2020. jan. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!