Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A barátnőmnek van már 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek van már 2 gyereke és emiatt kevés időnk jut egymásra?

Figyelt kérdés

Én 24 éves vagyok, ő 32 van egy 10 éves lánya és egy 9 éves fia. Fél éve vagyunk együtt. Egyáltalán nem zavart, hogy vannak gyerekei, sőt, örültem neki, nagyon szeretem a gyerekeket. A probléma az, hogy a párommal kettesben alig tudunk időt tölteni. Amikor suliban vannak, akkor mi is dolgozunk, amúgy meg állandóan körülöttünk vannak. Jólesik, hogy engem is nagyon szeretnek, szoktam velük sokat játszani, együtt tanulunk, elmegyünk ide-oda és ezeket élvezem is. De amikor szeretnék a barátnőmmel beszélgetni vagy egy kicsit hozzábújni és mászik oda a gyerek, hogy ő is ott akar lenni, meg menjünk játszani az most már kifejezetten zavar. A párom van amikor elküldi őket, hogy menjenek játszani, foglalják le magukat, de akkor is jönnek oda percenként, akkor altalaban határozott szokott lenni. Viszont mostanában inkább már azt látom, hogy belefaradt ebbe és inkább rájukhagyja. Szinte már olyan mintha együtt élnénk és szoktam náluk is aludni, de akkor is hatalmas harc a gyerekekkel az, hogy ők velünk akarnak aludni és miért ketten alszunk. Egyedül él a párom már 5 éve, így a gyerekek úgy nottek fel, hogy gyakori volt az együttalvás és a mai napig meg szokta nekik engedni. Ha én ott alszok akkor nem, de a szex is olyan, hogy állandóan azon parázik, mikor fognak benyitni.

Szobakerult az összekoltozes is és mondtam neki, hogy nekem ez így nem jó. És, hogy nekem szükségem van arra, hogy legyen 1 oracskank CSAK egymásra.

Erre kitalalta, hogy jó akkor minden nap egy órára elküldi őket, hogy játsszanak együtt de a többi időt akkor velük töltjük és akkor csak velük foglalkozunk.

Nekem ez nem megy. Akkor hétvégén amikor délelőttől estig együtt vagyunk akkor egész nap a gyerekek és kapok belőle egy órát. Tényleg ezzel jár a gyerek? Randizni se sehova nem tudunk elmenni.

Nem érzem azt, hogy nem szeretne, vagy hogy neki nem hiányoznánank ezek a dolgok. Nem ezt érezteti. Azt érzem, hogy sajnálja a gyerekeket és nem tud nekik nemet mondani. Amit abból a szempontból megertek, hogy hárman élnek már 5 éve és nem volt senki más az életükben. De az előző párjával se volt olyan intim kapcsolatban. Mindig tudta, hogy nő kell neki, csak nehezen fogadta el, de ez más téma. Az apuka egyébként nem igazán foglalkozik a gyerekekkel így az sincs, hogy nála töltenek egy hétvégét.

Mit gondoltok erről? Nekem nincs gyerekem én nem tudok ebbe annyira reálisan belelátni.

Kérdezte a párom, hogy mondjam el akkor, hogy mit szeretnék és mit várok tőle, de nem tudom, nem akarom, hogy azt érezze, hogy a gyerekekkel van a bajom vagy azzal, hogy ő anyuka.

2020. jan. 3. 23:36
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem az volt a baj, hogy azt mondtam, hogy szükségem van egy órára és meg akarta oldani az egy órát hanem az, hogy azért a gyerekek mellett is foglalkozunk egymással de kiemelete, hogy ha szegény gyerekeket elzavarjuk, akkor a többi időben CSAK velük foglalkozunk
2020. jan. 3. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Zárat szereljetek fel az ajtóra amúgy, egy rigli nem tart semeddig vagy magát a zárat kicserélni kulcsosra és pénzben sem sok, akkor nem kell azon parázni, hogy rátok nyitnak, mert nem tudnak. Ez szerintem mindenkinek is az érdeke amúgy.

És egyébként gyerekeknél sem normális, hogy nem tudják magukat elfoglalni, még korban is hasonlók, lehet együtt is játszani. Mondjuk ez totál változó, én gyerekként tökre elvoltam egyedül pl. tesóm meg nem.

Amúgy esetleg néha valami filmre is le lehet ültetni őket esetleg vagy direktben kétszemélyes játékot adni nekik, amivel elvannak. :D Legalábbis én ilyesmivel próblkoznék, gyerekem nekem sincs.

A fixen napi 1 óra meg nem lesz jó senkinek amúgy, mindenféle spontaneitást ki fog ölni és mindenki frusztrált lesz, hogy összejöjjön.

2020. jan. 3. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Vannak pl nagyszülők vagy megbízható családtag? Ők mondjuk segíthetnek. Vagy valamilyen plussz különóra délután...sport stb. Akkor lenne némi plussz idő. De ennyi idős gyerekeket akár egy két órára simán egyedül lehet hagyni. Nekem két lanyom van 9 és 11.
2020. jan. 4. 05:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Szerintem is a helyzet megoldható lenne, inkább a barátnőm nem gondolkodik túl jól.

Ha mondjuk vásárolni megyünk otthonhagyjuk a gyerekeket, de "szórakozni" képtelen elmenni nélkülük, mert őket nehogy kihagyjuk a jóból egyszer sem.

A nagyinál mondjuk nem szeretnek lenni, mert ott unatkoznak, de pl a kislány nagyon szeretne edzésre járni, és a barátnőm nem engedi. Az okot én se tudom.

Vannak időszakok, amikor jobb a helyzet és tényleg látom és érzem, hogy szeretne velem lenni, és elkuldi a gyerekeket a szobájukba és tesz azért, hogy jó legyen, ha pedig nem jön össze valami akkor látom, hogy zavarja. Máskor viszont mintha ez lenne a normális, hogy nincs napokig 10 perc se amikor mondjuk össze tudnánk bújni vagy úgy akar velem komolyabb témáról beszélni, hogy a gyerekek ott vannak és azért nem olyan kicsik már, van amit nem előttük szeretnék + állandóan beleszólnak. Szóval ott tartunk, hogy beszélgetni se tudunk. Vagy van amikor többet beszélgetünk messengeren mint személyesen. De akkor is érzem, hogy ő is vágyik többre és szokott is lenni lopva tipitapi is, de most mar mondtam, hogy fejezze be mert néha-néha tok jó és izgalmas, de amikor napokig ennyi van, hogy felizgat, aztan meg abba kell hagyni az is zavar.

2020. jan. 4. 06:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen korú gyerekekről már tényleg ideje lenne elkezdeni leválni a szülőnek, szexualitástól függetlenül..

Tanácsot nem nagyon tudok adni :( türelem, de mindenképp napirenden kell tartani a témát. Lassan maguk a gyerekek is igényelni fogják az önállóságot.

2020. jan. 4. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek nagyszülők vagy bárki akihez lelehetne passzolni a gyerekeket, vagy elküldeni egy moziba és ilyenkor lehetne vagy 2 órátok.

Sajnos ilyenek a gyerekek, a saját is, nem hiába van sok családban szinte teljes elhidegülés ez miatt.

2020. jan. 4. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Gyerekeknek csak vannak barátaik, hozzájuk is át lehetne vinni, ahol esetleg közösen moziznak! Nyáron táborba! :)
2020. jan. 4. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha 2 lánya lenne oké lenne, de ugye nem akarsz fiút nevelni?
2020. jan. 4. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Legyenek heti rendszerességgel másra bízva a gyerekek, pl. Baby sitter. Ilyenkor lehet kávézni és beszélgetni. Hálóból ki kell zárni őket, ez egyértelmű. Előtte összebújhat a gyerekekkel 1-2 órára, amikor anya csak az övék.. de utána aludjatok együtt zárt ajtók mögött. Nekünk ezek váltak be.. pszichológus javaslatára.
2020. jan. 7. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Megoldódott?
2022. aug. 7. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!