Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, min szoktato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, min szoktatok vitatkozni legtöbbször?

Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Bi vagyok, de volt időszak, amikor majdnem jártam egy lánnyal. :)

Ritkán vitatkoztunk és általában olyan banális hülyeségeken, hogy utólag is csak nevetek magunkon. Pl. elmenjünk-e este a barátokkal, mit vegyünk fel, lenyúlta a kedvenc harisnyámat, stb. Tényleg felidézni is ciki. :/

24L

2019. dec. 27. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Pont ugyanazon a dolgokon amin egy hetero kapcsolatban is szoktak. Bi-, leszbi-, vagy hetero- a párkapcsolat a lényeg, ugyanazok a konfliktusok jönnek elő. Attól hogy valaki leszbikus még ugyanúgy érez, szeret, féltékeny, figyelemre, szeretetre vágyik.
2019. dec. 27. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
A szerelem, a párkapcsolat, a közösen töltött idő irányultságtól független. Mindenkinél ugyanazok a problémák jönnek elő.
2019. dec. 27. 14:07
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Milyen bölcs emberek vannak itt. De ha valaki kifejezetten a leszbikusokra kérdez rá, mert az itteni lányok személyes véleménye érdekli, akkor nem tudom miért kell ilyen nagyívű, mélyenszántó okosságokat írkálni. Ez minden olyan kérdésnél előkerül, ahol leszbikus embereket kérdeznek. Unalmas.
2019. dec. 27. 14:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Jövök neked egy csokival!
2019. dec. 27. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Hulyeségeken
2019. dec. 27. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Legutóbb a feketelyukakról volt egy vitánk. Előtte spiritualitás vs. pszichológia. Az nagy harc volt. :D

Amúgy annyira konfliktus kerülő vagyok, hogy nem vitatkozok senkivel. Pedig jó lenne kiadni a feszültséget.

2019. dec. 27. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

azon,hogy ne hordja ruháimat,és ha iszik a bögrémből akkor mossa el hamar,nem kell,hogy életre keljen a benne maradt lötty.

más gyakori vita nincs,vagy nem tünikfel.

2019. dec. 28. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel 2 nő közt gyakoribb lehet a vita, mint 2 férfi vagy férfi-nő közt, teljesen jogos a kérdés.

A párommal lassan ünnepeljük a 7. évfordulónkat, és mi is elmélkedtünk ilyeneken.

Leggyakrabban olyanokon vitázunk, hogy más a véleményünk valamiről. Egyszerűen nem értünk egyet, és én ugyan hamar elemgedem, ő győzködni kezd. Olyankor mindig mondom neki, hogy ne ezen lovagoljon, hanem...... És akkor meg az lesz a vita tárgya, hogy megint ez a témám, semmi más nem jut eszembe, mindig a szex. Na akkor mondom, hogy ez nincs így, aztán innen oda lyukadunk, hogy az milyen, meg milyen gyakran meg hogyan, majd valamiért idejön a de vajon mások is vitakoznak-e ezen, nem normális emberek biztos nem. Innen kiindulva, hogy melyikünk normálisabb, majd egymás kifigurázása és miegyéb. Főleg itt voltak az ünnepek, hát mindenki megmondta, velünk nem unalmas az élet, az biztos.

Érdemesnek tartom megemlíteni, hogy a párom igazi kész nő, én férfiasabb vagyok, gondolkodásban főleg. Valamint ő 11 évvel idősebb nálam...

2019. dec. 28. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Evolúció vagy teremtés.. Nagyon hittem az állításomban és órákig vitatkoztunk erről és bár rengeteg érvem volt a végén ő nyert, nekem pedig változott a véleményem.

Nem mondom el inkább melyik mellett érveltem

Legtöbbször pedig azon vesztünk össze mennyire lassan készülődik vagy pl. nagyon rosszul tudok (egyelőre) történetét mesélni.

Végül egy sokkal nagyobb dolog miatt szakítottunk.

L/L

2019. dec. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!