Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi lehet a helyzet? Kérlek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a helyzet? Kérlek olvassátok el, kéne egy kis segitség ⬇️

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet hogy nemrég furcsa erzetem tamadt... sokszor gondolkozom azon, milyen lenne egy lánnyal lenni vagy megcsokolni egy lányt. Ez már szerintem 10 éves korom ota a fejemben járkált, de vegul mindig azt gondoltam “á biztos nem”. Most pedig ugy erzem már mivel végulis nem vagyok már egy 9 éves, komolyabbak a dolgok. Nemtudom eldönteni hogy tényleg szeretem e a lányokat is.. vagyis talan nem tudom elhinni. Ketto legjobb baratommal beszeltem errol es nagyon megertoek voltak. Ugy erzem, lehet hogy leszbikus vagyok. Viszont bármennyit töröm rajta a fejemet, nem tudom mi tévö legyek. Most valojaban tenyleg leszbikus vagyok, vagy csak biszex... biszex vagyok akkor vagy csak kepzelem..? Nagyon örülnék tanácsnak töletek, föleg ha mar volt tapasztalatotok ebben a helyzetben.

Elöre is nagyon, nagyon köszi a válaszokat!

2019. dec. 23. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen így otthon csendes magányodban teljesen feleslegesen töröd a fejedet. Ahhoz, hogy megismerd magadat nem elég otthon ülnöd és elmélkedned mi hogy is van valójában. Az embereket a tapasztalat formálja, persze nyilván egy-egy gondolat segít elindulni egy irányba ami mentén próbálkozhatsz de attól még hogy biztos lehess bármiben is tapasztalat kell. Elég sok dolog alakul úgy az ember életében, hogy nem is gondolná, hogy megtörténhet. Ez még csak ráadásul nem is olyan, hogy most ha elindulsz valamerre nem fordulhatsz vissza. Én azt mondom járj utána, hidd el rá fogsz jönni ha a helyzetben vagy hogy hogy is állsz a dologhoz.
2019. dec. 26. 00:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek mind a kerdeseiteket! Nagyon hasznos volt es sokat segitettek! :)
2019. dec. 27. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!