Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus kérdés! Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus kérdés! Szerintetek a fiúsaknak vagy a lányosaknak könnyebb ismerkedni/párt találni? Miért?

Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 06:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férfiasabb nőknek könnyebb, mert róluk lerí, hogy (nagy eséllyel) nem heterok, míg egy nőies nőről szerintem a legtöbben azt feltételezik, hogy hetero és nem is próbálkoznak nála. Legalábbis én azt vettem észre, az emberekben itt nálunk még mindig benne van ez a tudat, hogy ha egy nőnek rövid a haja meg nem kifejezetten nőiesen öltözködik, már biztos leszbi, ha meg egy hosszú hajú, magassarkút hordó, műkörmös nő jelenti ki, hogy leszbikus, mindenki meg van hökkenve, hogy "Há de te lánynak néze' ki!!". Még ebben a kategóriában is olvasok ilyeneket, hogy "egy igazi leszbikusnak nem lehet hosszú a körme se, mert akkor hogy ujjazná a barátnőjét? duhh"
2019. dec. 19. 19:19
 12/16 anonim válasza:
61%
Nem hiszem,hogy az feltétlen jó dolog, ha valakit szinte csak olyanok találnak meg, akiknek nem az esetei a fiús lányok. Lehet hogy csak nem találtak éppen jobbat és azért jártak vele. Sajnos ismerek ilyet, mindig csak továbblépéshez kellett az illető. Szerintem is lehet a lányosabbak könnyebben találnak párt.
2019. dec. 20. 07:33
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
Személyiség függő, de nem szeretem az erőszakos embereket akik mrg szeretnek mondani h igen is tetszik nekrm csak még nem tudok róla. 😒
2019. dec. 20. 08:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Fiús vagyok, és nyilván látszik, hogy a lányok érdekelnek. Azonban pár hónapja elkezdtem lányosodni, mert hiába mondja sok nőies lány, hogy nekik fiús lány kell, nem találtam meg senkit magam mellé. Nekem a lányosabb lányok tetszenek. Ettől még amondó vagyok, a fiúsnak annyiban lehet könnyebb, hogy rajta látszik valamelyest, sok nőies leszbikust meg heteronak néznek, és ja.
2019. dec. 20. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
#9 én is így voltam de nem jött össze... Meg általában más fiúsabb lányokhoz képest nem vagyok eléggé az... (Ezt mondjuk utálom magamban, irigylem őket) De már elkezdtem kifejezetten a nőiesebb lányokat keresni. Rosszul hangzik de "nem néznek ki olyan jól" viszont nem érzem úgy magam mellettük hogy túl kell teljesítenem
2019. dec. 20. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

Oké csajok, joo mindjátok hogy nem az ellentéteket keresitek, és persze én ezt elhiszem, csak azt mondom hogy a nagy átlagban ha megnézel egy meleg párt bármilyen neműben gyakoribb, hogy kettejük közül az egyik kicsit masculinebb/tomboyosabb/határozottab a másik pedig kicsit femininebb/puhább.

Én legalábbis ezt tapasztalom az én közösségemben ahol csajok pasik is vannak jó számmal. Perszeee ez nem szentírás vannak lipstick leszbik meg olyan hogy két olyan srác van együtt akiről mindkettőről lerí higy melegek mint a modern csakádban. Emiatt is van talán az a hülye feltételezés hogy valako a kapcsolatban fiú vagy lány amitől amúgy is a falra mászom, meg hogy a lányosabb a bottom meg ilyenek 😅. Mert hiába vagyok lányosabb a kedvesemnék én vagyok a dominánsabb. És ha tőle megkérdezik hogy ki tetszik, meg mi tetszik neki egy nőn, azt mondja a csajosabb csajok és minden ruha ami csajos és több feminin csaj én meg hogy a tomboyok es ahogy ők öltözködnek. Ez nem jelenti hogy nem köthetek ki valaki más meleltt, de pl appokon eszerint húzogattam. Persze ez szerintem csak a durva átlag talán csak 60% nem tudom. És nem biztos hogy olyan nagy különbség van köztük higy ez rögtön kerí. De csak ha néztek leszbi párokat youtubon pl akkor is nekem szembe tűnik ezért írtam. De lehet hogy nem vagyok benne a közösségben eléggi higy ezt megitéljem :D most sem okoskodni akartam csak kifejtettem a véleményem higy mire gondolok.

Ennek elenere sztem rohadt nehez párt találni főleg he nem pesti vagy 😅😅😅

2019. dec. 21. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!