Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kérdés! Szerintetek a fiúsaknak vagy a lányosaknak könnyebb ismerkedni/párt találni? Miért?
Oké csajok, joo mindjátok hogy nem az ellentéteket keresitek, és persze én ezt elhiszem, csak azt mondom hogy a nagy átlagban ha megnézel egy meleg párt bármilyen neműben gyakoribb, hogy kettejük közül az egyik kicsit masculinebb/tomboyosabb/határozottab a másik pedig kicsit femininebb/puhább.
Én legalábbis ezt tapasztalom az én közösségemben ahol csajok pasik is vannak jó számmal. Perszeee ez nem szentírás vannak lipstick leszbik meg olyan hogy két olyan srác van együtt akiről mindkettőről lerí higy melegek mint a modern csakádban. Emiatt is van talán az a hülye feltételezés hogy valako a kapcsolatban fiú vagy lány amitől amúgy is a falra mászom, meg hogy a lányosabb a bottom meg ilyenek 😅. Mert hiába vagyok lányosabb a kedvesemnék én vagyok a dominánsabb. És ha tőle megkérdezik hogy ki tetszik, meg mi tetszik neki egy nőn, azt mondja a csajosabb csajok és minden ruha ami csajos és több feminin csaj én meg hogy a tomboyok es ahogy ők öltözködnek. Ez nem jelenti hogy nem köthetek ki valaki más meleltt, de pl appokon eszerint húzogattam. Persze ez szerintem csak a durva átlag talán csak 60% nem tudom. És nem biztos hogy olyan nagy különbség van köztük higy ez rögtön kerí. De csak ha néztek leszbi párokat youtubon pl akkor is nekem szembe tűnik ezért írtam. De lehet hogy nem vagyok benne a közösségben eléggi higy ezt megitéljem :D most sem okoskodni akartam csak kifejtettem a véleményem higy mire gondolok.
Ennek elenere sztem rohadt nehez párt találni főleg he nem pesti vagy 😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!