Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz? 20èves vagyok tetszik 30èves nő
Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 17:31
11/11 anonim válasza:
Utolsó: leszbikus kategória, édes istenem. Nem leszólni akarlak, de látszik mennyire vagy férfi, arra vagy büszke, hogy a feleséged a külső szépségéből semmit sem veszített, gratulálok.
A kérdésre válaszolva, köztem és a párom közt 11 év van, 19 éves voltam, mikor találkoztunk, 21, mikor nem kerülgettük egymást tovább. Szerintem ilyenkor a 30 feletti nő érzi úgy, hogy nem lenne szabad fiatalabbhoz vonzódni. Nem volt érett a gondolkodásom, ezért is várt 1,5 évet, míg beadta a derekát, és elhitte, hofy lehet ebből valami. Szerencsémre soha nem volt vaskalapos és túl érett hozzám. Nem adtan fel, ennyin múlt. Nekem nem is volt senkim akkoriban, őt akartam, nem kellett más, és ezígy van már 7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!