Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy támogatói kapcsolat 2 nő/nő-lány között? Pl egy egyetemista és egy “idősebb” nő között 21/l
Természetesen nem gondolom, hogy életem/ünk végéig tartani, csak amit előttem is írtak, hogy ki hogy jön ki belőle, sérül vagy nem és mit visz magával tovább (talán főleg a fiatalabb fél)
Szóval ideális esetben átalakulhatna a támogatói kapcsolat egy mély barátságba vagy nem is tudom ez mennyire reális
Szerintem ilyen szituban épp az idősebb fél helyzete a problémás. Belemegy, mert imponál neki, hogy tetszik egy fiatalabbnak, hogy segíthet neki. Aztán beletesz x évet, megkedveli, esetleg beleszeret, a fiatalabbnak meg jön egy korban hozzáillőbb és lép... és ilyenkor az idősebb félben óhatatlanul előjönne, hogy "pedig én mennyi mindent megtettem érte" akár anyagilag,a kár érzelmileg.
a legszebb az lenne, ha egymásba szeretnének, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
Hány év van köztük?
16-os honnan van benned ez a sok útállat? Furcsa ez az elképzelés, hogy egy 21 éves mindenképp pina, de ha így érzed ám legyen...😁
Akivel voltam viszonylag sokáig 8 évvel idősebb nálam és amikor az ő baráti körében vagy akármilyében együtt jelentünk meg általában nem a hülye pina visszajelzéseket kaptam se én se a barátnőm rólam, de szíved jog így gondolni:) az a lényeg, hogy legyen valakid akivel boldog vagy
Férjes/ nős nővel semmi kép nem lennék, ilyen esetben úgy gondolom, hogy az otthoni bajait oldja meg és azzal foglalkozzon, ne egy harmadik személlyel (ez valószínűleg itthoni minta miatt van így bennem)
Igazából konkrétabbat nem tudok írni, mert tényleg elméleti csak a felvetés, gondoltam hátha valaki volt már ilyen helyzetben és van tapasztalata vagy bármi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!