Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon, tinderen és társain a nők közti ismerkedés hogy zajlik?
Hogyan kezdeményeznek? Ott kinek a kötelessége kezdeményezni?
Mi alapján válogatnak?
- Ugyanúgy mint bárhol máshol,egymásra írnak, beszélgetnek, találkoznak.
- Úgy kezedményeznek, hogy írnak egy üzenetet a másiknak. Ami a "Szia" köszönés után is folytatódik.
-Annak kötelessége,aki ismerkedni szeretne
-Az alapján válogatnak, hogy ki szimpatikus nekik és ki nem.
Nincsenek ilyen íratlan szabályok, hogy kinek mi a kötelessége. Bár azt észre vettem (mert sokszor használtam már ezeket az oldalakat) hogy kevesebben kezdeményeznek. Vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, de inkább van passzivitás, mint aktivitás. Ez persze adódhat félénkségből is, nem mindenki bújt még elő, stb. De azt tapasztalom, hogy a nők többségében ilyenek inkább a társkereső oldalakon. Talán ezért is nehéz az ismerkedés.
Válogatni nyilván úgy válogatunk, ahogy bárki más. Szimpátia alapján. Én például, ha tinderen nézelődök, akkor értékelni szoktam a kreatív fotókat, bemutatkozást vagy a természetes beállítású portrékat. Tetszenek a sejtelmes képek is. Gyakran van, hogy úgy kezdeményezek, hogy valamelyik érdekes fotójára reagálok valamit.
Egyébként a kezdeményezt, úgy tapasztaltam, hogy "kézből kézbe adjuk". Vagyis mindig változik egy beszélgetésen belül, hogy például ki hozza fel a találkozás lehetőségét, a helyszín kiválasztását. Ezek teljesen változók.
Én úgy csináltam aki tetszett be "lájkoltam" aztán ha ő is,akkor rá írtam,de volt mikor a másik fél volt a gyorsabb.
Nekem is fontos volt,hogy a fotó igényesebb legyen,tehát ne a koszos tükrös fürdőszoba agyon vakuzott fotója legyen példáúl,pucsítós,kacsaszájú lányokat is unlikeoltam rögtön.
Lányos lányok jönnek be. Sajnos rengeteg full pasis nő keres meg.
Volt aki ugyan rám írt,de nekem nem jött be, nem válaszoltam. Ilyenekre azért nem szoktam,mert esetek többségében,sajnos elhordanak mindennek mikor én őszintén leírom,hogy nem szeretném megbántani,de nem az esetem.
De volt,hogy nagyon megtetszett egy csajszi. Ráírtam. De vissza sem írt.. De ezt is elfogadom,nyilván nem jöttem be neki.
badoon próbálkoztam ismerkedéssel,de mindegyik lány bazi messze volt,sokakkal nem is nagyon volt téma.
Bár biszex vagyok,valahogy az ismerkedési fázis pasiknál egyszerűbb. Nőknél is próbáltam nyitott,érdeklődő lenni,de nagyon hamar behalt a beszélgetés,sokszor úgy,hogy nem is én kezdeményeztem. Szóval nem tudom mit rontottam el.
Inkább letöröltem magamat :D
Aztán próbálok a való életben sokkal nyitottabb szemmel közlekedni hátha....bár én és a megérzéseim is kuka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!