Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan lány/nő lehet, aki azért fordult a saját neme felé, mert valami (hetero) szexuális visszaélés áldozata lett?
Nem. Aki megundorodik a pasiktól az igazából nem a férfiaktól undorodik,hanem magától az aktustól (behatolás) ezt bárkitől megkaphatja.
Szóval nem sok
A szexuális visszaélésekre kb. ezerféleképpen tud reagálni az ember. Nem lehet határozottan kijelenti hogy "sok" ilyen nő lenne. Van aki megbirkózik vele, és egyszerűen továbblép. Van aki totál belebetegszik, vagy öngyi lesz.
Olyat is tudok, akiből azért lett lezbi mert a férje nem foglalkozott vele, de talál olyan nőt, aki úgy ki tudta elégíteni, mint a férje soha. Vagy ha pl. a férj alkoholizál, és egy nőnek sokszor könnyű egy nőt találni. Hisz mindig ott vannak a legjobb baratnők. Tapasztalatból mondom, hogy egy közeli barátságból elég könnyen lehet kapcsolat, ha mindkettő akarja...
De az egy bonyolult kérdés, hogy konkrétan a szexuális visszaélést ki hogyan reagálja le. Simán lehet (de egyáltalán nem biztos!) hogy anélkül is volt már egy lezbi hajlam.
Az ember szexuális viselkedése tanult, nem pedig ösztönös.
Alapvetően szinte mindannyian biszexuálisok vagyunk(tudományos tény), csak a megszokás és az általános társadalmi családmodellek mást hoznak ki belőlünk.
Én itt vagyok, biszex vagyok de kerülöm kapcsolati szempontból a férfiakat, az élmények miatt...
Ha alapból vonzódik valaki a saját neméhez is, ez csak akkor lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!