Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy elítélik azt a lányt aki a aki azon gondolkodik hogy fizetős lánnyal szeretné átélni az e első (vagy akárhanyadik) alkalmat?
(A moderátor uraknak és hölgyeknek jelezném, hogy ezzel nem a prostitúciót kívánom hirdetni! Ezért kérem, hogy ne tiltsák le a kérdésemet!)
Arról van szó, hogy egy olyan jelenséget szeretnék megbeszélni, amit itt is tapasztalok a gyakorikérdések.hu -n.
Hozzáteszem, én magam férfi vagyok! De már nekem is rosszul esik, az a fröcsögő gyűlölet, amit azok a lányok/nők kapnak ha akárcsak felvetik ezt a gondolatot…
És szeretném megérteni, miért ?
Lányként konkrétan okádéknak kell lenned,,hogy qrvára szorulj, pl.pasi kinézetű,ronda butch-leszbikusnak.
Akik meg itt panaszkodnak hogy nem tudnak ismerkedni, azok nagyrésze buta tini, akik azt hiszik egy romantikus matinéban vannak és várják a sült galambot, de nem tesznek semmit. Vagy annyira unszimpatikus személyiségek, hogy taszítóak.
Hoppá!
Az előző kérdés alatt, még menő volt a prostizás, de csal kiderült, hogy kitaszított és szerencsétlen, aki prostizik🤣🤣 Mik fognak még itt kiderülni😀
26nak.
Azért a borsodi buta "c" lányokat nagyon nem kéne egy kalapalá venne ööö gyakorlatilag bárkivel.
Náluk nem a pénz dominál,hanem a megélhetés...és ilyen esetben nagyon sokat számit a minőség.
Persze meg szediti őket a sokpénz... de másképp mint egy hazai lányt. Nem tud és nem.is akar prémium szolgáltatást nyujtani.
Itthon útszéliként talàn a 50edét keresné,márha valaki ráfanyalodna. Ott kap valamit amitől kívánatosabb lesz (fürdés,ágyban alvás,stb) amúgy ott is csak az alja szinvonalat képviselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!