Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, titeket van, hogy elfog néha az előzékenység, udvariasság más nőkkel szemben?
Figyelt kérdés
Én azt veszem észre magamon, hogy gyakran engedem előre a nőket magam előtt és ehhez hasonló dolgok. Más is van így ezzel?2019. nov. 8. 15:21
1/7 anonim válasza:
És hasonlók... Ha saccolnom kéne, 10-ből hatszor :D
2/7 anonim válasza:
Miért ne? Udvariasnak, előzékenynek lenni más emberekkel szemben inkább természetesnek kellene lennie.
3/7 anonim válasza:
Igen. De ez csak természetes. Van, hogy velem is előzékenyek más nők, heterók is.
4/7 anonim válasza:
Minden esetben igyekszem előzékeny,udvarias lenni a nőkkel.Néha kicsit túlzásba is viszem.
5/7 anonim válasza:
Nemtől független próbálok mindig udvarias lenni mindenkivel, de van, hogy szép lányoknál szokásosnál "lovagiasabb" vagyok.
6/7 anonim válasza:
Alapból is udvarias szoktam lenni, de ha látok egy szép lányt, akkor tényleg nagyon elfog engem is :)
7/7 Latestday válasza:
Szinte mindig előzékeny, udvarias és figyelmes vagyok, nem csak nőkkel, férfiakkal is. Mivel így neveltek, ilyen a természetem.😊
De van,amikor egy egy hölgy nagyon is szimpatikus, és észrevettem,hogy önkéntelenül is előzékeny és figyelmes leszek,mosolygok,mint a tejbe tök...😄 Aztán észreveszem magamon,és belepirulok. Elvagyok😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!