Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e köztünk, ismertek e poli bi vagy leszbi lányt?
2019. nov. 7. 13:39
11/12 anonim válasza:
11-es, a szívemből szóltál.Felőlem mindenki úgy éli az életét,ahogy akarja,nem török pálcát egy poliromantikus feje felett.Viszont ne tegyünk úgy,mintha a monogámia csak egy teher volna,amit ránk erőszakol a társadalom.Én nem vágyom másra a párom mellett,és a páromnak én akarok lenni az első és egyetlen.Szerintem megtöri a feltétlen intimitást egy kapcsolatban,ha az ember másokkal ugyanolyan intenzitású viszonyt folytat.Azt sem értem,hogy örülhet az ember annak,hogy a párja feltöltekezve,kivirulva jön hozzá haza,mert a szeretőjével jót dugtak előtte.
12/12 anonim válasza:
Nem ismerek, de igazából az ők dolguk, hogy kikkel vannak együtt. Nekem édes mindegy, amíg boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!