Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a tinderen próbálkozni?
Figyelt kérdés
Pécs környékén érdemes megpróbálni a tinderen az ismerkedést vagy? Van valakinek erről tapasztalata erről a környékről?
24N
2019. nov. 4. 21:50
1/7 anonim válasza:
Sok ott is az idióta ès figyelni kell, de egy próbát megèr.
2/7 anonim válasza:
mármint lányként tuti sok matched lesz, csak neked ott kell szoltírozni, hogy melyik lehet- e megbízható.
3/7 anonim válasza:
Regisztrálj és próbáld ki, valószínűleg vannak Pécs környékén is regisztrált leszbikusok a Tinderen. Közben meg szűrd a kamusokat és azokat a párokat akik csak 3.-nak keresnek nőt.
4/7 érdeklődő35 válasza:
Ismerősnek összejött.
De ne kapcsolatot keress
5/7 anonim válasza:
Egyszer fent voltam, egy hozzám való lányt sem sikerült kifognom, de lehet igazad van, regisztrálok újra. :D
Komolyra fordítva: az a gond ott is, hogy rengetegen keresnek 3. szeméyt hetero szexhez, vagy esetleg komolytalan lányokkal van tele az oldal... De! Semmiképp ne add fel. :)
Ha szórakozott a baráti társaságod, a belvárosban van egy csomó hangulatos hely, ülj be, ismerkedj, nézelődj, barátkozz.
6/7 A kérdező kommentje:
Más társkeresőket próbáltam már, meleg és leszbi barátaim közül csak egy meleg srác tinderezik, ezért kérdeztem, de akkor ugyanaz a helyzet, mint a többin. Köszi a válaszokat, lehet kipróbálom. :)
2019. nov. 5. 20:02
7/7 anonim válasza:
Inkább HER azt töltsd le sokkal igényesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!