Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok miért gumi pénisszel masztiznak? Miért nem gumi puncival?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 16:45
11/25 anonim válasza:
Ugen dildo ezek nem penisz formajuak
De inkabb az ujjazast nyalast kedvelem.
Gumi vagy szilikon mufarok nem kellene ...
12/25 anonim válasza:
Mit kezdjünk a gumi puncival,nyaljuk ki?:D
Amúgy nincs szükségünk dildóra,ott a kezünk is.Én 19 éve megvagyok minden farokra emlékeztető nélkül ( a banán kivételt képez,szeretem a banánturmixot-ezek szerint traumatizált heteroszexuális vagyok?).
19/L
14/25 anonim válasza:
A punci anatómiájának megfelelő eszközökkel masztiznak. Nem gumi pénisszel, nem kell pénisz, csak egy hengeres tárgy. Kb olyan mintha ujjaznák a lányt, csak nagyobb, és szerintem könnyebb így.
15/25 anonim válasza:
Miféle delib kötsög kan az, aki azt hiszi a segédeszközök gumiból készülnek szilikon helyett??
16/25 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket tipikusan frusztrált férfiak tesznek fel, akik azért sértődnek meg ha egy nőt jobban vonz egy másik nő,mint az ő szőrös dagadék teste.:D Csak megjegyzem a nők akkor se feküdnének le veletek ha heterók lennének. Kár ilyes módon hitegetni magatokat, hogy amúgy minden leszbikus férfira éhezik csak valami trauma hatása miatt ezt próbálják rejtegetni. :D
17/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha valaki frusztrált itt, az te vagy. Feltettem egy kérdést, de nem arra válaszolsz, hanem a saját frusztrációdat vetíted ki másokra, és ezt a tényt sok :D hangulatjel sem tudja elrejteni, sőt.
2019. nov. 6. 14:58
18/25 anonim válasza:
Na, most nézem minden csaj hogy le lett pontozva frusztrált kisfiúk által :D ez leszbikus kategória szóval nem értem miért járnak ide ilyenek.
19/25 anonim válasza:
Látod. xD Megsértődtek, pedig csak az igazat írtuk. Ez is igazolja hogy frusztrált incelkék.:)
20/25 anonim válasza:
#16: az igényes, kidolgozott testű férfiak se vonzzák őket, szóval tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!