Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen nehéz a vidékiekne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a vidékieknek érett nőt találni?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom a társkereső oldalakon, hogy vidéken (Tolna ) nagyon nehéz, szinte lehetetlen NŐT találni. 16-17 évesek mindenhol vannak, de engem nem ők vonzanak és párkapcsolatot sem tudnék velük ki alakítani. Esetleg ti mit tudnátok ajánlatni, hol próbálkozzak? Társkeresőket már próbáltam...
2019. okt. 27. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem csak Tolnában ez a helyzet :/

Nem tudom hogy csinálja aki talál magának, felém is bújkálnak a nők

2019. okt. 27. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondolom Bp-n a legkönnyebb az ismerkedés
2019. okt. 27. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos el kell ismerni és fogadni,hogy az a világ van amikor az város mindegy. Ha van pénzed vagy legalább is egy darabig tudod játszani a pénzes palit,hidd el lesz nő meg a legeldugottabb faluban is. Sajnos anyagias lett a világ.
2019. okt. 27. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, hisz az egy olvasztótégely, senki nem ismer senkit, senki nem törődik azzal, mi lesz ha kiderül és ki mit gondol. Viszonylag sok olyat ismerek, aki csak emiatt költözött “fel”.

De az tény, ott tényleg nem nagy varázslat találni

2019. okt. 27. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első illetve a fő kérdésedre válaszolva azért nehéz barátnőt találni egy leszbikus nőnek mert vidéken a közösség tartja magát a régi normákhoz illetve a társadalamtól elvárt normákhoz. Azaz van egy nő van egy férfi és két gyerek. Ez az év századok óta bevált élet kulcsa. Egészen mostanáig. Melegek és leszbikusok mindig is voltak, vannak és lesznek. Azért mondom ,hogy mostanáig mert manapság sokkal elfogadóbbak az emberek. Java részt a médiának köszönhetően. Szóval a vidéki emberek illetve családok, közösségek nem olyan elfogadók a melegekkel,leszbikusokkal szemben ez azért van mert többnyire más az értékrend, a prioritás náluk. Ami teljesen érthető. Én nem degradálni akarom a vidékieket mert félig én is az vagyok szóval saját tapasztalatból mondom ,hogy sokkal beszűkültebb a látókörük és nem nyitottak az ujdonságokra. Ez elszomorító. De biztos vagyok benne ,hogy ez változni fog.
2019. okt. 29. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!