Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van ez? Ez norlmáris? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Ez norlmáris? L

Figyelt kérdés
A barátnömmel lakok együdt, igazából koleszosnak kéne lennünk de 1 évig azok is voltunk, de nagyon rossz volt ezért inkább eldöntöttük hogy teszünk félre pénzt és lakunk bérházba. De mióta bérházba lakunk NAGYON fura lett egyfolytába mesztelen van vagy meltartó nélkül pedig a koleszba nem ezt csinálta meg nagyon sokszor rávesz hogy mellettem aludhasson tudom hogy félòs mert a koleszba is az volt de itt még inkább és az a legfurább hogy mesztelen alszik mellettem. Én leszbikus vagyok és titkolom mindenki elött lehet hogy kiderült? És ha tényleg tudja akkor össze jöjjek vele vagy ne?
2019. okt. 16. 15:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagy ez náluk norlmáris volt otthon hogy mesztelen volt és a koleszba azért nem volt mesztelen mert öten voltunk egy szobába?
2019. okt. 16. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
gyere sztem tudja.
2019. okt. 16. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tőle még nem jutott eszedbe megkérdezni, miért érez kényszert pucérkodni előtted?
2019. okt. 16. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos... a koliban nem mászkál az ember meztelen mert állandóan jönnek-mennek az emberek, bármikor bárki bejöhet a szobába ugyebár.

Az hogy leszbikus vagy már rég tudja.

Ahogy ha tényleg leszbikus vagy akkor te is pontosan kellene róla tudnod, hogy akar-e "valamit" vagy "csak úgy" alszik melletted és semmi jelentősége nincs a dolgoknak.

2019. okt. 16. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Neked egyébként tetszik testileg?

Eltudnál vele képzelni mást is barátságon kívül ha benne lenne?

2019. okt. 16. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:
A barátnőd tuti lezbi, te meg tudod ha dudod mi vagy. Amúgy csak azért ne gyertek össze mert ő is az, ha tényleg tetszik és szereted akkor valld be neki
2019. okt. 16. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, pontosan mióta ismered.

Azt lehet nem tudja, hogy leszbi vagy, de talán sejti és így próbál egyértelmű reakciót kiváltani. Ennek lehet oka az is, hogy ő is leszbi, vagy bi és szeretne tőled többet, mint ami most van. De nem állíthatom biztosan ezt, mert nem tudom milyen viszonyban vagytok, nem írtál semmilyen előzményt a kapcsolatotokról.

Azt hiszem, az a legbiztosabb, ha felveted neki észrevételként, hogy a kolesz óta megváltozott. Elmondod, miket vettél észre és megkérdezed, mi okból ez a nagyon dúrva változás... Aztán majd mond valamit, amin el lehet indulni, ha akarsz, illetve akartok. Vagy titkolhatod továbbra is, hogy leszbi vagy. Bár ha komolyabb a barátság, idővel ezt úgyis észre kell vennie, ha valóban nyitottak vagytok egymás felé, akár csak barátság szinten is.

2019. okt. 17. 04:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Hááát, én örülnék egy ilyen lakótársnak....persz ha tetszik nekem is.
2019. okt. 21. 23:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!