Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Pár hónapja költöztem alberletbe lakótársakhoz. A mellettem levo szobaban egy lany lakik es gyakran atjar hozza egy fius kulseju "lany". Ezzel nincs is bajom, viszont nála is alszik. Pár nappal ezelőtt éjfél környékén (nagy csöndesség volt a házban) szó szerint nyögtek...mivel mellettem van a szoba mindent hallottam. Nem először furdult már elő. Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben?
2019. okt. 15. 09:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

Annyit tudsz tenni hogy beszélsz velük erről

Vagy esetleg ha neked is bejön beszállhatsz hozzájuk😉

2019. okt. 15. 09:43
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
Átmennék
2019. okt. 15. 09:47
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk vegyes koli van (fiú és lány kérhetik magukat egy szobába) úgyhogy rendszeresek az ilyen zajok. De a koliban másmilyenek is. Ott sosincs csend. Panaszkodhatsz nekik, vagy rájuk hagyod.
2019. okt. 15. 09:58
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
De arra azért kíváncsi lennék miért tetted idézőjelbe, hogy “lány”.
2019. okt. 15. 09:59
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Őszintén szólva semmit nem kell tenned. Ez az ő dolguk.
2019. okt. 15. 10:16
 6/15 anonim ***** válasza:
58%
Viseld el, vagy szállj be 😃 vagy kérd meg hogy próbálják akkora időzíteni,amikor nem vagy otthon,bár én eléggé frusztrálva érezném magam (nem,nem a te helyedben).
2019. okt. 15. 10:48
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Hogy megismerjem a "fiús" lányt.
2019. okt. 15. 12:01
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Több dolgot tehetsz:

1) Füldugó - rájuk tartozik.

2) Megpendíted hogy hallottad, erre vagy visszafogják magukat v. beszállsz :D

3) Te sem alszol egyedül, ha nekik szabad akkor neked is :)

2019. okt. 15. 13:23
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

Próbálok rájönni, hogy ebben téged mi zavar!? Az, hogy leszbikusok, az, hogy nekik jó, vagy az, hogy áthallatszódik..?

Úgy tetted fel a kérdést, mintha még egyikkel verzióval sem találkoztál volna.

Na mindegy. Véleményem szerint, ahhoz nincs közöd, hogy kihez ki megy és mit csinálnak. Ahhoz viszont van, ha áthallatszódik és ez téged zavar. Közösségben éltek, tekintettel kell lenni a másikra. Így hát vagy ciki vagy nem, meg kell mondani neki finoman, kulturáltan, intelligensen, hogy áthallatszódik a dolog.

Remélhetőleg utána már figyelnek rá.

Nekem is volt egy hasonló eset, mikor másokkal éltem. Szólta? es utána teljesen rendben volt a dolog, figyeltek rá.

2019. okt. 15. 15:21
 10/15 anonim ***** válasza:

Szóljál.

Nálunk mikor húgomhoz járt át a pasija, és éjjel arra keltem,hogy nyögnek és elég hangosan,míg vége nem lett,nem bírtam elaludni. Rosszul is éreztem magamat,hogy hallom. Néhány alkalom után betelt a pohár és szóltam húgomnak,hogy halkabbak legyenek. Akkor egy darabig nem volt gond,aztán újra kezdődött. Végül megint elbeszéltem vele.. megint jó volt. Akkor volt a legjobb mikor elköltöztek.

Nyilván albérletben másabb a szitu. De ettől függetlenül beszélj a lakótársaddal,hogy máskor legyenek halkabbak.

2019. okt. 15. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!