Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki tartja a távolságot férfiaktól?
Más a sorrend te ostoba.
Előbb kapjuk a megjegyzéseket,( vagy hogy így úgy kéne pasival dugnunk, nézhetnek-e minket szex közben, ugye milyen formájú segg a kedvencünk), vagy gyűlölködőeket( azért vagyunk leszbik mert rondák vagyunk, ha ők megba--sznának megtanulnánk a leckét,feminista qrvák vagyunk), na és ezután tartjuk a távolságot tőlük.
Persze ők gyávák ezt beismeri, jobban szeretik játszani a mártírt, hogy csak a nemük miatt kerüljük őket.
“Más a sorrend te ostoba”
Ezzel mindent elárultál magadról.
Soha semmilyen szexuális zaklatás áldozata nem voltam,még is távolság tartó vagyok a férfiakkal.Nem tudom miért,de azt sem szeretem,ha megölelnek még barátok sem,még a meleg fiúktól is kellemetlenül értem magam,amikor ölelgetni akarnak. Pedig alapvetően egy nyitott ölelkezős típus vagyok.
Magamban arra jutottam,hogy igazából az lehet az oka,hogy mindig félek,hogy ölelésnél érzem majd nadrágon keresztül a péniszüket.
28/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!