Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi vagyok? (kifejetve lent,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyok? (kifejetve lent, nem jutott eszembe más kiírás) 18/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Soha nem volt még kapcsolatom, randin se voltam, csókolózni se csókolóztam, szexet és pettinget szintén nem.

Anno általánosban még azt mondták, amikor a többiek nyáladoztak a fiúk után, hogy biztos későn érő típus vagyok. Nade kérem, ennyire?

Jelen helyzet az az, hogy ma szóba kerültek ezek, egy kép miatt, előtte-utána, egy fiúról, és mivel nekem a véleményem a szokásos, ekkor jött be az csoportos kérdésként, hogy nem titkolom e azt, hogy leszbikus vagyok. Tartom magam ahhoz, hogy nem. Megjegyzem, mivel nekem természetes, ha valaki a saját neméhez vonzódik, nincs ezzel gondom, így azzal se, ha kiderülne, az vagyok.

Anno sokat piszkáltak, csúfoltak a fiúk, emiatt most már tartok, nem rettegve kimutatva valamennyire félek a fiúktól, pontosabban a kortársaktól, a férfiakkal, bácsikkal nincs gondom. Nem szoktam megnézni a fiúkat/férfiakat, illetve a felsőtesteket igen, mert ami szép az szép, de arcilag soha nem tetszett senki. Lányokat inkább nézegetek. Hobbim és életem szerves része volt és lesz is a rajzolás (a homokóra, nőies alak egyszerű, fiút és fiú ruhákat rajzolni unalmas). Tehát amikor egy szép lányt megnézek, nem az jut eszembe, milyen jó lenne kinyalni, hanem a stílusa, ruhadarabja, alakja, haja, körbe, stb, szerintem ebben nincs semmi.

Nem egyszer jutott eszembe, hogy milyen lehet lánnyal szexelni. És itt van egy kis gond. "Gond". Alkalmit, ha nem viszolyognék az életben az alkalmi tényleges gondolatától, nem lenne gondom a lányokkal, viszont párkapcsolat és a jövőm elképzelése csak fiúval/férfival megy. Ezt a nővel kipróbálnám dolog is talán csak annyi, hogy fiatalság, kíváncsiság, kisebb koromban unalomig lett nyomatva ez a téma a neten itt és egyéb oldalakon. Meg talán azért is, mert nekem sajnos az önkielégítés sosem hozott orgazmust, és így, hogy más lánynak/nőnek okoznék örömet, azt úgy élném meg, mintha magamnak érném el azt, amit sosem sikerült. Volt osztálytársam (lány) telefonon kért tőlem randit, de nem konkrétan, hanem találkozót, én meg harmadjára, amikor kimondta a randi szót értettem meg, mit akar, máskülönben át se suhan az ötlet, ahogy más lánnyal se.

Ezen vagy nem gondolkodok, mert temetem magamban a fölösleges hü*ye gondolatokat, vagy tényleg nincsenek is, mert éppen olyan időszak van. Na most a mai miatt előjött, hogy megint zavar, miért vagyok ilyen furcsa. Nem bánom, mert nem szégyellem, hogy nem volt hat "kapcsim" és ment át rajtam a fél ház, az se zavar, hogy nincs tapasztalatom... csak egyre inkább azon töröm a fejem, változik e ez valaha.

Elnézést, nem kicsit lett összecsapott.

Köszönöm annak, aki elolvasta.

2019. okt. 2. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Aszexualis, heteroromantikus leszbikus hajlammal?
2019. okt. 2. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Érdekel a szex, így aszexuális nem hiszem, hogy lehetek.
2019. okt. 2. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az aszexualitás jut először az eszembe. De ilyen "fiatalon" lehet tényleg szimpla éretlenség. Esetleg lehet a másféle nézőpont is.. Én is csodálom a női testet, és ha meglátok egy nőt és megbámulom az nem azt jelenti, hogy "dugnám", hanem megragadta a szemem valamelyik vonala, testének kis részlete, esetleg ruhája, és annak testhez való viszonya, fodrodózása. Én is próbálom átninni papír formátumba a látottakat, mondjuk inkább kevesebb, mint több sikerrel. Valószínűleg ez a felfogás nehezíti meg a választásod, mivel a legtöbb nő egy műalkotás, míg a legtöbb férfi csak robosztus masina(ami a praktikusság és szépség harmóniáját nem veszi figyelembe úgy mint a női felépítésnél). Remélem nem nagyon zagyva, nem sűrűn szoktam jól kifejezni azt, amit gondolok.
2019. okt. 2. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A konklúzióm lemaradt... Szóval szerintem te csak más módon értékeled a testet, mint mások.
2019. okt. 2. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
Modoros és grafomán, az vagy.
2019. okt. 2. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem értem miért teszed fel nekünk a kérdést.. A leírásban megadod magadnak a válaszokat. Csak lehet még benned nem állt össze a kép, ezért nem látod át. Ne akard felcímkézni magad. Ne kérj jelzőt magadra. A helyzeted ettől nem fog változni, hogy most már tudod "mi vagy". Itt csak a tapasztalatok fognak előrébb vinni más nem. Nem tudsz kierőszakolni instant egy választ önmagadra. Most még össze vagy zavarodva, csomó kétely van benned, de ez természetes. (Igen, 18 évesen is az) Szerintem a megoldás az lehet, hogy elkezded feltárni a benned lejátszódó érzések okait, emellett pedig ha eljön valaki fontos az életedbe, akkor hagyod megtapasztalni az érzéseid. Hidd el, ha jön majd egy (srác vagy lány) sokkal egyértelműbbé válik minden.
2019. okt. 2. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Érdekel a szex? Azt hogyan tudnád elképzelni, ha nem annyira érdekelnek a fiúk? Volt már részed is szexben?
2019. okt. 3. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem heteroromantikus, biszexuális, az esztétikai vonzalmad a lányokra irányul. Én pont így érzem és nagyon nehéz így párt találni. De fiatal még, kialakul.

35/n

2019. okt. 8. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!