Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon szép ez az arab lány?
2019. szept. 27. 11:59
12/19 A kérdező kommentje:
Igy van, a kutya se kérdezte a férfiakat.
2019. szept. 27. 12:56
13/19 anonim válasza:
Na te is tudod azért lettél leszbi, mert valaki megbántott. Egyébként honnan tudod ki férfi és ki nem, senki nem írta oda, de senkinek nem is "tetszik" igazán. Egyébként meg mit számít kinek tetszik?
14/19 anonim válasza:
Mondjuk aki nőkre recskázik, az val'szeg férfi.
17/19 anonim válasza:
Szerintem szép nő... Előttem sokan írták, hogy nem. Alapból a barna szemek, barna haj tetszik leginkább, szóval számomra vonzó lehet. :)
18/19 anonim válasza:
Nem tetszik,túl vastag a szája
19/19 anonim válasza:
Nekem nőként tetszik. Szép
Én is szeretem a sötétebb hajú és szeműeket szóval nekem ő bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!