Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férjnél lévő nővel járni?
Taszító számomra ez a jelenség...s szánalmas.
A nőt és mindegyik pasit számon kérném.
+Te összejönnél olyannal, akit otthon meg a párja spriccelget?
Vannak aztán ám igények.
Ha most a morális nézetet nem is nézzük, de ahogy az első írta...
Egy ilyen kapcsolatnál bizony előfordul, hogy ugyan azon a anpon mindkét féllel van aktus.
Pasiknál ez a morális kérdésen kívül nem probléma, de bizony a nő nem tudja úgy kimosni.
Van amikor délután kezd el kifolyni, már mint kifolyna ha te nem nyalnád ki....
Szóval sok sikert :D
Alapvetően ugyanolyan mint egyedülálló nővel, a lehetséges felmerülő problémák pedig személyfüggőek. Amiért az egyik ilyen pár szakít, az a másiknak meg sem kottyan.
Az én személyes benyomásom az, hogy pl.az időbeosztással nincs gond.
De pl.az én akkori párom elhanyalgolt, kiéhezett volt, ami eleinte jó volt, mert nagyon aranyos, kis bújós volt, értékelte a törödésemet, ő is nagyon figyelt rám. Viszont egy idő után kibukott, hogy mennyire hozzá van szokva a férfimentalitáshoz, viselkedéshez. Bizalmatlan volt, mindenkire féltékenykedett, ki akart sajátítani. A végén (kb.1 év után) már nemhogy a barátnőimmel nem mehettem el dohova(akiket ezer éve ismerek és akkor sem volt köztünk semmi mikor egyedül voltam), de már egy kolléganőnek se köszönhettem anélkül hogy azt ne feltételezné hogy megcsalom vele, abból indultva ki, hogy a férje is azóta változott meg és hanyagolja el mióta ezzel meg azzal barátkozik bla bla bla .
Szóval nekem ez a tapasztalatom,de pl.egy ismerősöm azt mesélte, hogy rideg ám forróvérű férjes nővel volt dolga, aki épp azért csalta a férjét is mert a szexet teljesen elkülönítette az érzelmektől, bárkivel, bármikor szemrebbenés nélkül lefeküdt pusztán a szex kedvéért, akit megkívánt. Emiatt pedig az ismerősöm egy darab húsnak érezte magát mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!