Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek leszbikus?
Figyelt kérdés
Na szóval. Fiatal lány vagyok. Eddig egy 'kapcsolatom' volt általános iskola 4. osztályában. Egy fiúval. Nem nevezném kapcsolatnak, de muszáj vagyok megemlíteni :DD Nem tudom, hogy akkor kellett volna bármit is éreznem. Azóta valahogy teljesen elkanyarodtam abba az irányba, hogy a lányok tetszenek. Szeretem megnézni őket, elképzelni magam velük. Hozzáfűzném, eddig két olyan álmom volt, amiben megmutatkozott ez a dolog. Kézen fogva szaladtam egy lánnyal, stb.. Van egy osztálytársam, aki lány. Úgy viselkedünk egymással, mintha mindkettőnk többet akarna, de nem szólunk róla semmit. Ölelkezünk, megyünk kéz a kézben.. Ellenpélda miatt, voltam a nyári Conon. Ott rengeteg embert ölelgettem meg, és nem csak a lányok miatt bukfencezett a belsőszerveim többsége. Lehetséges, hogy biszexuális, vagy leszbikus vagyok, vagy minden nővel megtörtént ez?2019. szept. 1. 12:43
3/7 ZoltanAnglia válasza:
Miert kell, 'Na szoval'-lal kezdeni a mondanivalodat?
4/7 anonim válasza:
nem a belso szerveidnek kell bukfencezni, hanem a puncidnak nedvesedni:D szerintem a biszexualitas minimum jatszik nalad. de ne az erzelmekre figyelj szerintem, hanem inkabb a testi jelzesekre. ilyen korban meg konnyen osszekeverheti az ember az erzeseit es esetleg egy barati szeretetet felreertelmezhet. ha mar be is inditanak a nok akkor mar erdemes elgondolkozni. de ha mar elkepzeled magad veluk es megnezed oket akkor szetintem inkabb leszbikus lehetsz. de meg fiatal vagy, lehet, h alakul meg ez benned ed esetleg a fiuk is fognak tetszeni. de en nem hiszem annyiea
5/7 anonim válasza:
Nyilván ezt mi helyetted nem nagyon tudjuk eldönteni. Az, hogy mondjuk a conon más miatt is bukfencezett a gyomrod lehetett az izgalomtól is, nyilván ott rengeteg ember megfordul és az illetők többsége szinte már túlságosan is barátkozós típus. Ilyen koncentrált "szeretetrohamot" ritkán tapasztal az ember úgy a mindennapi életben. Ez zserintem teljesen olyan dolog amit te tudsz kitapasztalni, de nem olyan kérdés amire mindenképp és azonnal meg kell találnod a választ. Persze nyilván ezek a jelzők segítenek definiálni mások számára hogy mit is képzelhetnek el rólad, de az nem ír le téged semmilyen szinten, hogy leszbikusnak vagy biszexnek mondod magad, ez csak egy kicsi szegmense az életednek. Én egyetlen dolgot tudok neked csak javasolni. Éld úgy az életed ahogy tetszik és idővel a tapasztalás útján úgy is körvonalazódni fog majd egy kép benned magadról. Légy azzal akivel úgy érzed szívesen vagy együtt, ha ez lány akkor lány ha ez fiú akkor fiú és idővel úgy is választ kapsz majd a kérdésre, nem kell sietni :) Én magam 28 éves koromog heteroszexuálisnak gondoltam magam, aztán jött egy nő, felforgatta az életem és kifejezetten sok új dolgot tudtam meg magamról amit előtte sosem gondoltam, szóval itt az élő példa, hogy olykor sok idő kell ahhoz, hogy ilyen dolgokra rádöbbenj.
6/7 anonim válasza:
Ha vonzódsz mint két nemhez bármien formában (érzelmileg,vagy testileg)az már biszexuálitás. És nem kell minden férfinak bejönnie. Lehetséges hogy csak nem volt a közeledben olyan aki a te ideálod lett volna. De van wgy kutatás miszerint a fiatal lányok fejében sokszor megfordul hogy feszegessék a határaikat,és kipróbáljanak dolgokat ez pedig teljesen megszokott és igazából nem biszexuálisak. Hanem heterók. Te is lehet az vagy. Én személy szerint biszexuális lány vagyok és én eut tudom? Nos honnan? Mindkét nemgez volt már szerelmi kötődésem,ée mikor a legjobb barátnőm azt mkndta fiatal vagyok és nem biztos leakartam ütni mert belül tudtam amit állít teljesen ellent mkndd nekem. Mikor azt mondtam lehet heteró vsgy szomorú voltál, ellenkeztél? Vagy amikor előttem azt mondták biszexuális minimum vagy,akkor boldog voltál? Mett akkor mar meg is van a válasz. Ne félj,ne tagadj nézz magadba és tudni fogod
7/7 anonim válasza:
Mindenki pánszexuálisnak születik, nálad leszűkült biszexualitásra, aztán majd kiderül, hogy ez vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!