Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem tetszem a barátnőmnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel már 4 éve együtt vagyunk,a kapcsolatunk első két évében pedig sokat bókolt nekem,kifejezte,hogy vonzónak talál,rengeteget dicsért és becézett.Én még most is elmondom neki minden nap,hogy milyen gyönyörű,kívánatos,de ő sosem viszonozza már a gesztust.Ha küldök neki egy képet magamról,akkor jobb esetben elintézi egy "csinos/ szép vagy"-gyal,de nem úgy mondja,mint egy ember a szeretőjének,hanem mintha kb haverok lennénk.Ha csábító képet küldök magamról,nem érek el vele semmilyen hatást,nem izgatja,nem tudom a puszta külsőmmel lázba hozni,csak érintésekkel (egyébként csak ritkán tudunk találkozni).A szexszel egyébként nincs gond.Kettőnk közül én vagyok a fiús lány,én töltöm be a domináns szerepet,de mégis szükségem lenne arra,hogy megkapjam azt a figyelmet tőle,amit egy talpig nő érdemel.Próbáltam vele többször megbeszélni,de mindig csak megsértődött,illetve azt mondja,azért nem rajong,hogy ne legyen nagy az arcom.

Ma történt,hogy elküldött egy lányt,akire a húga szerint hasonlítok.Én megjegyeztem,hogy én nem vagyok ilyen szép,erre ő nem válaszolt semmit,akkor én folytattam,hogy picit irigy is lettem,erre ő: ,,hülye vagyxd"-és itt le is zárta.Rosszul esett.

Mit gondoltok,nem tetszem már neki?

2019. aug. 30. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na bisex ez magyarázat lehet. Most lehet,hogy inkább pasira vágyik.

De írtam alakul az identitás,lehet hogy most csajokra vágyik akik mellet ugyaúgy kisvirágnak érezheti magát,de ezzel együtt is egy nőiess nőre. Pl egy harcmųvész lányra.

A Cintiás Nikis példa hát nem tudom,lehet valaki ilyen álbisex.

Addig van pasival ameddig jó neki,eleri a célját(gyerek)

Aztán jön a coming out. Meg persze a Kinsley skála:bisex de inkább nőkkel fekszikle.

2019. aug. 31. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, ha szeret, nem fog hazudni.
2019. szept. 6. 01:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdezed meg tőle egyenes: Nem tetszem már neked? Nem vonzódsz már hozzám?

Lehet csak hozzá szokott, hogy vele vagy. Nem kell elcsábítania.

2019. szept. 7. 08:44
 14/14 A kérdező kommentje:
#13 Igen,ezt kéne tennem.Csak ismerem,az ilyeneken mindig halálra sértődik,utána 3 napig nem lehet beszélni vele...
2019. szept. 7. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!