Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A legjobb barátnőm egyfolytaba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm egyfolytaba hozzám ér mikor csak teheti?

Figyelt kérdés

Mi a bartnőmmel szoba társak vagyunk és miden nap azt veszem észre hogy nagyon nyomul vagy hogy mondjam pl ha ülök hozzám bújik néha át jo a szobájából és még kérdezi hogy velem aludtat e én persze igent mondok de nekem ez nagyon fura lehet hogy vonzódik hozzám ti mit gondoltok? Egyébként 2 hónapja lakunk együtt.

21/L

2019. aug. 8. 22:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Elképzelhető bejössz neki. Az a kérdés, te szereted e a nőket és bejön e neked ő.
2019. aug. 8. 22:32
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Lehetseges h tetszesz neki,esetleg kerdezd meg,vannak-e biszex hajlamai.
2019. aug. 8. 22:36
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
De ha érzed hogy esetleg bejossz neki es neked ez fura akkor miert engeded mwg az egyutt alvást? Ala is adod a lovat meg neked se lesz jo ha o meg felbatorodik es elkezd ejszaka simigatni. Mondd meg neki kerek perec hogy ne csinalja
2019. aug. 9. 07:00
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Amíg nem laktatok együtt, hogyan viselkedett veled? Akkor is nagyon bújt? Szerintem óvatosan hozd fel a témát. Ha eddig nem ilyen volt veled, akkor kérdezz rá nyugodtan, hogy mi változott benne. Beszéljétek meg, ha már legjobb barátnők vagytok.
2019. aug. 9. 09:17
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

“Szobatársak vagyunk”

“Néha átjön a szobájából” ez nem ellentmondásos kicsit?🤔 Egyébként a kérdés az, hogy mindig is ilyen volt e (vannak olyanok, akik fizikailag is kimutatják a baráti szeretetet is) vagy csak mostanában, illetve ha téged zavar, akkor miért adod alá a lovat, hogy veled aludhat?

2019. aug. 9. 09:22
 6/18 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam lakotarssak vagyunk.

És azért engedem meg neki hogy velem aludjon mert tudom hogy nagyon félős tud lenni és így nem koptatnám le.

2019. aug. 9. 10:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Akkor a másik kérdés: mindig is ilyen volt vagy csak mostanában ?
2019. aug. 9. 11:27
 8/18 A kérdező kommentje:
Mióta együtt lakunk
2019. aug. 9. 11:37
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
21 évesek vagytok... ha nem akarsz később komplikációt (és nem érdekel a csaj persze), akkor pedig finoman mégis jelezhetnéd, hogy jobban szeretsz egyedül/fiúval aludni.
2019. aug. 9. 16:29
 10/18 A kérdező kommentje:
Már be vallotta hogy jobban érdeklik a lányok mint a fiuk
2019. aug. 9. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!