Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki nehezen élvez el más által?

Figyelt kérdés

Milyen megoldás van erre? Vagy ha valaki régen ilyen volt és most már nem, az hogyan érte el?

A “dugj egy férfival” típusú hozzászólásoktól kíméljetek, köszi.

2019. júl. 24. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Habár én biszex vagyok, lányos tapasztalatok nélkül, de nekem se sikerült még elérni az orgazmust, csak akkor ha magamnak csinálom és egyedül vagyok.

Ha gondolod beszélgethetünk privátban, hátha találunk valami megoldást :)

2019. júl. 24. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
20L, bocsi ez lemaradt 😅
2019. júl. 24. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos én nem tudok erre megoldást adni, mert a saját példám valószínűleg nem illik rád de elmondom, hogy mi volt nekem és hátha valami segít...

Én soha nem tudtam mással elmenni csak akkor, ha vibrit használtam a csiklómon, aztán a másik vagy segített vagy nem azzal, hogy ujjazott (anélkül is ment, de hát mégis csak jobb...)

De ezt is csak úgy, hogy a hátamon fekve stb stb szóval volt egy megszokott pozícióm.

Amúgy magamtól se tudtam vibri nélkül elmenni.

Aztán most áprilisban történtek velem dolgok, és rájöttem, hogy nagyon nem úgy viselkedek magammal szemben, mint ahogy megérdemlem. Tudod, ok nélküli kefélés stb stb amikor igazán nem arra vágyok.

Valamiért ez bekattant nálam valamit, és most egy hónapja, amikor kipróbáltam a kezes verziót simán elmentem. Szóval nekem mentális alapú volt a dolog.

Amúgy neten olyan dolgokat olvasgattam, hogy lassan, próbálgatva, nem erőltetve lehet csinálni. Pl ne azt állítsátok ki a pároddal, hogy most addig, amíg el nem mész mert akkor ráfixálsz és tuti nem lesz, hanem csak annyit: hogy na akkor most 20 percet erre szánunk, és csak élvezd.

2019. júl. 24. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon nehéz összehozni, csak akkor, ha a hátamon fekszem, és a barátnőm ujjaz. Nagyon jól csinálja, de így is kell több mint egy óra hozzá. Ő az első, akivel sikerült egyébként, pedig nem vagyok már mai csirke. Megoldást sajnos én sem tudok rá.
2019. júl. 24. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy rosszul gondolom,de újítani kell hogy jó legyen,keresd mi az erősebb érzékeny terület kívül belül figyeld a tested..
2019. júl. 25. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Több párkapcsatomat is úgy éltem meg, hogy elég ha én okozok örömöt másnak. Olyan emberemez kerestem, akik nem igénylik, hogy hozzám érjenek. Magamnak nyílván csináltam alkalmanként, és nem volt rossz. Saját magamat, és azt, hogy a nőket szeretem nem fogadtam el, és fel sem dolgoztam. Sok időbe telt, és ezt egyedül kellett megoldanom. Igaz, hogy ha nem is minden, de sok minden agyban dől el. Elfogadtam, megszerettem, és megismertem magam. Összeismerkedtem egy csodálatos nővel, akinek az első érintésétől remegtem. Amondó vagyok, saját magaddal meccseld le, hogy miért van ez. Tedd fel a kérdést, keresd meg a választ.
2019. júl. 29. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!