Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg szex ázsiai fiúval/fiúkk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg szex ázsiai fiúval/fiúkkal. Neked is bejön?

Figyelt kérdés

Két hónapig egy koreai egyetemista sráccal kavartam. Azóta is bejönnek az ázsiai fiúk. Másnak is tetszenk? Milyen élményed volt?

30 bi uni

2019. júl. 21. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kedvelem annyira őket,de van egykét gyönygyszem :D

Ning Zetao pl.

[link]

2019. júl. 21. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kifejezetten bejönnek a korombeli ázsiai srácok 19f
2019. júl. 21. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is de sehol nem találok :( ti?
2019. júl. 21. 23:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Ázsiában van pár milliárd. :D

De értelek, itt nem könnyű velük összejönni.

2019. júl. 22. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam egy koreai fiúval. Annyira aranyos volt és szopott mint a gép. Aránylag rövid de vastag farka volt és ügyesen bánt vele. A 16 cm-es farkam szép nagy volt az övé mellett. :)
2019. aug. 28. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Munkám miatt ki kellet költöznöm dél koreába majdnem egy évre, előtte nem volt dolgom ázsiai fiúkkal, de elképesztő élmény volt azóta is keresem a lehetőséget hogy újra menjek. Igazi angyalok, aranyosak sok köztük a lányos srác amit imádtam és bármit megtettek ami nálam nem volt hátrány mert dom vagyok szóval vannak meredek dolgaim.
2019. dec. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!