Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakótársak előtt mennyi ruhában vagytok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 13:25
2/9 anonim válasza:
Lakótárs előtt nem szégyellősködök, mert élhetetlen lenne úgy. Lányok előtt meztelenség simán, ha úgy alakul, de van fiú lakótársam is, ilyen melegben ő is sokszor lát fehérneműben. Meg ha úgy van gyors átöltözés is belefér elfordulva. 21L
3/9 anonim válasza:
Az lakótárstól függ. Egy kedves meleg stác elôtt akár pucérkodnék is. :)
25/F
4/9 anonim válasza:
Van barátom aki előtt ruha nélkül.
5/9 anonim válasza:
Én teljesen felöltözve, rövidnadrág meg póló. De alapból is így vagyok otthon, nem szeretem ha pucéran van bármelyik testrészem. Max gatya+pólóban volt, ahogy látott lakótársam, de már az is ciki volt, valamiért nem szeretem, talán mert kövér vagyok és amúgy is hülyén érzem magam normál testalkatú srácok előtt. :(
7/9 anonim válasza:
Én szégyenlős vagyok, de imádom a félmeztelen alsógatyás pasikat. Szóval elfogadnék vagy 3-4 ilyen lakótársat :P
24/passzív
8/9 anonim válasza:
mi tesómmal vagyunk egy szobába gyakran meztelenül
9/9 anonim válasza:
3an vagyunk egy lakasban de altalaban meztelenul vagyunk zuhanyzas utan es a reggeli keszulodesnel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!