Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg srác, aki esetleg a league of legendsel játszik?
Figyelt kérdés
Annyira kíváncsi vagyok, hogy vannak-e 😄😄2019. júl. 18. 02:32
2/10 anonim válasza:
Te biztosan, tehát egy már van :)
3/10 anonim válasza:
Nem írta, hogy meleg és azt sem, hogy ő a LoL-lal játszana. Lehet, hogy csak teoretikus a kérdése. Pl homofób és ha valaki játszik vele akkor ő el sem kezdi / abbahagyja.
4/10 A kérdező kommentje:
Jaj😂😂 meleg vagyok és játszok én is;) semmilyen rossz szándékom nincs😄
2019. júl. 18. 09:03
5/10 anonim válasza:
Hat nekrm a barataim jatszanak vele, ezert kb 1 eve kiprobaltam es 2 het utan meguntam es letoroltem
9/10 A kérdező kommentje:
De örülök nektek😁 gondoltam, ha van közös érdeklődés, akkor könnyebben szerzel barátot vagy többet, mint barát😁 6-os, hogyan gondoltad a felhúzást? ;)
2019. júl. 18. 17:50
10/10 anonim válasza:
Igen èn 5 évig toltam. De nagyon elrontották, abbahagytam inkább, mpsy brawlhallaval jatszok, az is kompetetiv, de mèg meg kell vele tanulni vele jàtszani, mert bèna vagyok 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!