Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen óvintézkedéseket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvintézkedéseket tegyek az első BDSM kaland előtt?

Figyelt kérdés

Régóta izgat a BDSM, alázás, erőszakos szex (a passzív oldala)

Most jött el az idő, hogy valóban kipróbáljam. Találtam is egy nem túl öreg fickót, aki bevállalt, de egy kicsit félek. Hogyan tehetném biztonságossá az első BDSM kalandom?

2019. júl. 16. 14:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól megkínoz aztán szégyenedben fel sem mered jelenteni!

Előtte találkozz vele, egy beszélgetés, max közös maszti, aztán látod mennyire erőszakos meg mennyire igazmondó.

Csak utánna menj élesre mikor már jobban kiismerted.

2019. júl. 17. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel ezelőtt én is egy idegennel kezdtem neki a bdsm kalandjaimnak. De előtte napokon át csak találkoztunk, neten sokat beszéltünk. Amikor elkentem hozzá, fel a lakására, akkor a barátnőmnek meghagytam a pasi fényképét, kocsijának az adatait, címét meg a telefonszámát, hogy amennyiben 3 órán belül nem jelentkezem, eltűnnék, vagy bármi, legyen kiindulópont.

S én tudatosan választottam tényleg idősebb férfit, majdnem 20 év volt köztünk. Azt írta magáról, hogy több évtizedes tapasztalata van domként. Az smpixien találtam rá, az meg egy viszonylag zárt közeg, simán utánajártam. Ismerték a fórumon, bdsm találkozókon tudták ki ő. Szóval viszonylag bebiztosítottam magam, de így is paráztam.

Viszont a koráért cserébe tényleg tapasztalt volt, azt kaptam tőle amit kértem. És mivel idegen volt, így egy cseppért sem szégyelltem magam előtte. Tudtam ha vége a találkáinknak soha többet nem fogom látni.

Azóta már lassan 4 éve bdsm kapcsolatban vagyok egy korban hozzám illő emberrel, akivel nagyon szeretjük egymást és a vágyainkat is maradéktalanul megéljük. De kellett az a tapasztalat.

Mindenben tartotta magát a megbeszéltekhez. Hiába voltam az első alkalmakkor előtte pucéran, kikötőzve vagy akármi, nem élt vissza a dologgal.

Neked is javaslom, hogy egy bizalmasodnak add át a címet ahol lesztek, telefonszámot, kocsi adatokat. És a találkozóra úgy menj, hogy van x órád, mert utána menned kell valahová, sose este későn menj, az neked is megnyugvás ha Világos van odakint és az emberek is aktívabbak még olyankor.

Nyilván van rizikófaktor, de én a legjobbakat kívánom neked, a lehető legteljesebben éld meg a vágyaid.

2019. júl. 18. 05:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Megtörtént az első BDSM kalandom!

Ugyan sokkal durvábban bánt velem, mint abban előzetesen megállapodtunk, közben volt egy kisebb pánik rohamom, de igazából így volt jó. Utólag azt mondta, hogy látta, hogy élvezem, ezért nem állt le, ki kellett tapasztalni a határokat.

Szerinte még bőven tudok fejlődni.

Igazából a fájdalmat nem élveztem, arról nem is volt szó, hogy megkínoz, csak pofozas es fenekeles, de összességében mégis pozitív élmény volt.

Megbeszéltük, hogy legközelebb visszavesz egy kicsit, a herém nem kínozza.

Úgy szerintem tökéletes lesz.

2019. júl. 18. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Remek, jöhet a pszichológus...
2019. júl. 18. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
Ur a weirdo
2019. júl. 19. 05:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem csináltam ilyen dolgot úgy, hogy ne ismertük volna meg egymást alaposan a sub-ommal. Fontos, h tudjam mire vágyik, mi indítja be, de mi az ami már nem ad örömöt.

Maga a játék is több alkalom, puhatolozas, a határok tagitasa, mire eljutunk oda, ami az eredeti cél volt. Közben épül ki a bizalom. Esetedben nyilván nem úgy inditanek, hogy egyből durvulunk, hisz annak kevesebb köze lenne a játékhoz és sokkal több a valódi erőszakhoz.

Az meg gondolom nem cél...

Válassz jó dom-ot!

2019. júl. 24. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!