Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok! Rajtatok látszik, hogy a férfiakhoz vonzódtok? Lányosak vagytok?
Egyes csak viccel? Nem tudom eldönteni.
Köszi második!
Nem tudhatod ki meleg és ki nem. Vannak árulkodó jelek de a biztos az, ha bevallja. Addig csak sejtésed lehet.
Legtöbben interneten ismerkednek. Ott azért lehet tudni, hogy aki regisztrál az nem véletlenül teszi.
Rajtam se látszik, mindenki meglepödik, mikor kiderül.
de sztem ez a magyar melegekrol nagyobb általánosságban elmondható, mivel a másság kevésbé elfogadott, mint a nyugati orszagokban, így ennek kifejezése is visszafogottabb. én legalábbis ennek tudom be.
Nem látszik rajtam sem, és célzottan szinten ilyen srácok izgatnak.
Ismerkedni általában meleg partnerkeresőkön szoktak, nyilván az a biztos ha elmondja de azért ha figyelmes vagy vannak jelek. Pl többször összenéztek és elkapja a tekintetét, vagy mélyen nézi a srácokat, de a mindenkori legjobb (főleg kisvárosban) a facebookon a közös ismerős vonal. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!