Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a testemről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az ismerőseim, volt párjaim döntő többsége egyetért, hogy amióta felszedtem közel 8 kilót, sokkal férfiasabb nézek ki, és őszintén sosem éreztem magam ilyen jól a bőrömben. Heti négyszer edzek, biciklivel közlekedek, szaunázok, viszont a korábbi évekhez képest nem diétázok, hanem rendszeresen eszek ugyan, de viszek be bőven szénhidrátot is.
A jövőben biztosan fogok még szálkásítani, de ez a nyár a tömegelésé. :)
Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, szerintetek ennyi még belefér?
26/F
2019. júl. 15. 20:44
21/28 A kérdező kommentje:
Nincs lordosisom, de gerincferdülésem van. Gondoltam, így jobb a beállás.
2019. júl. 16. 08:12
23/28 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen tetszik :P 18/f
24/28 anonim válasza:
Karodon dolgozz még egy kicsit, amúgy faxa:D
25/28 anonim válasza:
Rohadtul jól nézel ki:D csomagot hogy növelted meg ilyen szép formásra?:3 23/p
26/28 anonim válasza:
Szia, nekem baromira tetszik a tested :D Tudnék vele mit csinálni :P
27/28 anonim válasza:
Nagyon szép, szexi tested van! Büszke lehetsz rá! Szerencsés az aki érezheti is! :)
28/28 anonim válasza:
Csak egyet tudok érteni az ismerőseiddel ;)
Remélem azóta is örzöd a formás alakod :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!