Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, nem értem ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem értem ezt a bizalmatlanságot?

Figyelt kérdés

Fél éve ért véget egy párkapcsolatom, egy nálam 24 évvel idősebb férfivel.Mostanra gondoltam úgy, hogy szeretnék egy párt,aki tényleg rám figyel és szeret.

Kedden regisztráltam és másnap már egy szimpatikus nálam 10 évvel idősebb srác rám írt.Jót írogattunk, azóta minden nap pár órát telefonon is beszéltunk. Kedves és sok szimpatikus vonása van, de van amit nem értek. Kijelentette, hogy addig meg sem csókol,amíg nem szűretem le magam. Tegnap szerettem volna vele találkozni, de azt mondja, neki még idő kell, hogy átgondolja. Nem értem,mert ő is én is szabadságon vagyunk, időnk mint a tenger. Talán a hétvégén...Eddig az volt, hogy senki nem akar találkozni, most pedig az időt húzza, pedig nekem szimpatikus.

A legjobb barátomnak megmutattam a képét, mert egymással megosztunk mindent, ő is véleményt kér, most én is kértem. Amikor a képet meglátta,furcsa, mert ilyen döbbent arcot még nem láttam tőle, mintha ismerné valahonnan.

Nekem jó megérzéseim vannak, nem hiszem, hogy a srácban csalódnék, de akkor miért van ekkora bizalmatlanság a részéről? Miért nem akar találkozni ?

Van pár furcsa szokása is, amit elmondott magáról,de azok inkább gyerekességnek tűnnek..

Nos, ezek alapján mi a véleményetek ? Még annyi, hogy ő korban nálam idősebbet keres, de mégis szimpatikusnak mond.

23 F

2019. júl. 12. 06:00
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd a f**ba csak megdugni akar
2019. júl. 12. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg az, hogy még mindig hiszel a mesékben!
2019. júl. 12. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"amíg nem szűretem le magam"

WTF?

2019. júl. 12. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!