Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 40 év felüliek miért nem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 év felüliek miért nem a korosztályukban keresnek partnert maguknak?

Figyelt kérdés
Miért a tinik kellenek nekik, ez valami pedofil hajlam?

2019. júl. 9. 11:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Ez nem pedofil hajlam, hanem lányos fiú hajlam. Az illető urak a melegek azon felébe tartoznak, akik csakis alakzatilag akarnak fiú testet, esztétikailag éppúgy taszítja őket a férfias megjelenés, mint akármelyik heterót. A fiatal fiúkon még nem jelentkezik a férfiasság romboló hatása, mint karakteres arcélek, kopaszodás, erős arc- és testszőrzet. Lányos fiúk nincsenek 40 éves korban, 20 éves korban meg még a legnagyobb alfahím is lányképű. Nagyon kevés meleg képes idősebb korában is eltűntetni magáról a tesztoszteron romboló hatását, és olyan finoman kinézni, mint egy nő. Ezért a melegeknek ezen tábora saját korától függetlenül mindig a huszonévesekre van rákényszerülve. Ők a férfiakhoz nem tudnak vonzódni, csak a férfiatlan arcú fiúkhoz.

Van ám ennek a fordítottja is, sok nagyon lányos fiú semmibe nézi a 20-30 éveseket, és örökké ilyen 50-es "sármos" bakkecskéktől akaródzik valamit, Dunát lehet ám az ilyenekkel is rekeszteni...

2019. júl. 9. 15:03
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem értem, miért van a felháborodás? Eddig nem én kerestem a társakat, a fiatalok / fiatalabbak írtak rám, leveleztünk, aztán vagy volt folytatás, vagy nem... Volt mindkettőre példa!
2019. júl. 9. 17:44
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező! Tisztázd magadban a pedofília fogalmát!
2019. júl. 9. 17:47
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

#11: én ugyan még jóval 40 alatt vagyok, és nem tartom magam "full" melegnek, de a hímneműek közül nekem is csak a még fiús arcú fiatal srácok vonzóak, ez van, nem tehetek róla. És esetemben szó sincs "lányos fiú" vonzalomról, mert kifejezetten taszítanak a feminin fiúk. Az ilyen jóvágású, "heterós" kinézetű, öltözködésű fiúk tetszenek csak, láttam rá itt a napokban az egyik kérdésnél ( https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_.. )pár jó példát:

[link]

[link]

[link]

2019. júl. 9. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
En regisztralva voltam meleg tarskereson meg tinikent, mert mar tudtam mit akarok, meg minden, es ramirt egy apamkoru akit nem akartam egyenesen lekoptatni, mert nem akartam bunko lenni, ezert ilyen egyszavas valaszokat adtam, es miutan toroltem magamat(mert csak oregek irtak, amikor vilagosan kiirtam, hogy"ALKALMISOK ES 25 FELETTIEK NE IRJANAK") ramirt egy kozissegi oldalon az, akinek egyszavas valaszokat irtam. 4 dolgot tudott rolam : a keresztnevemet, a megyemet, a koromat es 1 tortenetet(ja es nem volt rolam kint semmifele kep) . Nagyon befostam, es ez ilyeszto. Szoval letiltottam, es raeszmeltem hogy itt nem szabad finamkodni, mert veszelyes is lehet. Nem aztmondom hogy fiataloknal nem lehet ilyenekbe belefutni, de nem is allok szoba ilyen oregekkel azota, bar tudom hogy ez valoszinu egy kiveteles ember lehetett, szerintrm betegesen megszallott lehetett, mert kb 6 honappal azutan irt ram, miutan toroltem magamat. Ha valakik idosekkel vannak, vagy pont forditva akkor legyenek boldogak, de ha kihangsulyozom hogy mit ne, akkor nemertem hogy miert csak azok irnak.
2019. júl. 9. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen meglepő, a tizen-, huszonévesek között is vannak igénytelenek és idióták, illetve a negyvenesek között is van olyan, akire elcsöppen a nyálad és normálisak. Igen, kevesebben, de vannak.

Úgyhogy aki egy szám alapján ismeretlenül ítélkezik, az szerintem meg is érdemli, hogy egyedül maradjon.

22f

2019. júl. 10. 07:27
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

"tesitanárom is 41 és tényleg izgató"

Hát elég szégyen lenne, ha valaki sportot oktat és elfojt lenne...

Én is sok szexi, izgató pasit látok a konditeremben, aztán elmegyek egy átlagos strandra és meglepődök, hogy mennyi egészségtelen ember van körülöttem, sokszor még 30-at sem érik el, és máris 20 kiló felesleg lötyög a hasukon

2019. júl. 10. 07:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 vagyok. En nem itelkezek egy szam alapjan, de en alapbol nem akartam idosekkel ismerkedni, csak a korosztalyommal. Azzal nem aut akartam ertetni, hogy minden oreg ilyen, dehogyis. Azt akartam irni hogy neha nem eleg az, ha finaman probalom elutasitgatni, mert a nem az nem.
2019. júl. 10. 10:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
39vagyok enyhe bi hajlammal . Hál istennek a nők ragadnak rám,a fiúkból mindig a tinik tetszettek csak. Nem vagyok pedofil, egyszerűen csak nem bírom a férfias vagy érett pasikat .
2020. jan. 6. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!