Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok miért jó ez, miért kell ezt csinálni?
Mondjátok melegek, miért nem tudjátok értékelni és becsulni, ha valaki emberi érzésekkel közeledik felétek ? Miért annak van előnye és arra néztek fel, aki úgy bánik veletek, mint egy tárggyal ?
Miért nem lehet ma normális emberrel összefutni a társkeresőkön, csak olyannal, aki azonnal szexet akar, aki harisnyás, aki szub, aki többest akar ?
Ennyire szomorú lett a helyzet ?
Ha valaki középkorú, akkor már semmi esélye, ha nem dagadt, ha nem szőrös, ha nem erőszakos,vagy nem dom ?
Senkinek nem jelent semmit a megbízhatóság, a jó modor, a kedvesség, az érzékiség ?
Csak a döngetőgépek, lukról lukra ugráló a menő?
Nem értem, nagyon nem értem. Hol rejtőznek és miért, akik szeretetre vágynak? És nem 22 cm-es 8 cm átmérőjű tízperces szeretetre....
49F
Ugye 49 évesen nem a 20as korosztályban ismerkedsz?
Mert ha igen, akkor teljesen természetes, hogy elutasítanak, nem apukát keresnek maguknak.
Legutóbb egy 47 éves szimpatikus emberrel ismerkedtem. Pár alkalom után mondta meg, hogy ő a tinikre bukik, mert azok azonnal odakínálják magukat.
Dióhéjban ennyit a korosztályomról.
Vannak akik komolyat keresnek igazi szerelmet! Én megtaláltam (rómeon).
18/F
Sajnos ez van.
Én már nem is keresem,nem is vagyok fent ismerkedős oldalakon. Hányingerem lett az ott lévő emberektől. Mind csak a szexre hajt, vagy csak érzelmileg kihasználnak. Volt egy-két srác akiket naivan megkedveltem és azt hittem, hogy ők másak lesznek,de végül felülkerekedett rajtuk a farkuk. Félreértés ne essék nem vagyok prűd,szeretem a szexet, de az alkalmi szextől rosszul vagyok. Inkább koncentrálok a barátaimra, a tanulmányaimra, a jövőmre és próbálom megtalálni a boldogságot egyedül. Mert aki egyedül nem tud boldog lenni, azon egy kapcsolat sem fog segíteni. :)
3 nap múlva 20/F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!