Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajléktalan lettem. Szállón vannak-e melegek? A szociális munkásnak elmondjam-e?
Figyelt kérdés
Érdemes elmondani a szociális munkásnak esetleg lehet-e kérni hogy melegek közé rakjon ha lehet!2019. júl. 8. 01:46
11/15 anonim válasza:
A csövi szállon külön tartanak fent helyet a melegeknek 😉🙄 viccet fére téve szt olyan jo hely az az ismerkedésre ? Es tenyleg azokra a szerencstlenekre fel tudsz izgulni ?:D
12/15 A kérdező kommentje:
Igen hajléktalan vagyok és van okostelefonom. És powerbankom is. És még mellette dolgozom is. Annyira munkám csak nincs hol aludni. Hiába dolgozom a kemény 140 ezres fizetésből nem tudok kifizetni 70 ezerért egy szobát. Nem bírom finanszírozni. Enni is kell vmit.
2019. júl. 10. 05:27
14/15 A kérdező kommentje:
Senki. A jövő héten kezdem el intézni a szállót. Elméletileg van egy hely ahol 2-4 ágyas szobák vannak. Tiszta, korrekt hely.
2019. júl. 10. 20:04
15/15 anonim válasza:
Én voltam a 2-es válaszoló.
Nem tudom helyileg merre vagy, de itt Veszprémben vannak gyárak, ahol ingyenes szállást adnak, még a reszit sem kell fizetned, sőt még bérletet sem kell venned, mert a munkaközvetítő ad ingyen.
És sima operátorként mindenféle adókedvezmény nélkül simán megkapsz kézhez 200 ezret is. Ha csak ennek a felét minden hónapban félreteszed, már lesz félretett pénzed, a fele bőven elég kajára, esetleg cigire, ha cigizel, de még a szórakozásra is jut.
Sőt ha úgy van, hogy kevés a pénzed, akkr 1-2 hét ledolgozott idődet kikérheted előlegként.
Nem munkaközvetítő vagyok, de tudom milyen az amikor az ember sz-r helyzetben van, így ha lenne kérdésed keress privátban és szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!