Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a The Forsters c. meleg sorozatról?
1-es. Melyik a jobb páros, Jonnor/Joah és miért?
Személy szerint nekem a Jonnor azért tetszett jobban, mert a kettejük kapcsolata az a tipikusan tündérmesébe illő. Igaz amikor a Jude a Noah-val volt együtt akkor is idilli volt a kapcsolatuk. De nekem a Connor személyisége sokkalta jobban megfogott. Sosem bírom értelem kimutatás nélkül végignézni amikor szakítanak.
Nekem is Connor volt a szimpatikusabb. Noah karaktere nem fogott meg annyira, aranyos volt meg helyes ő is, de Connor körökkel verte mindkettőben és valóban, ahogy összejöttek, az volt az igazi, nem a Noah féle.
De egy a lényeg, Judicorn ‹3333 olyan édes volt végig.
Egyébként az egész történet tetszett, végre bemutatta, hogy vannak ilyen családok is.
Én is reméltem, hogy visszajön Connor, dehát ez van. Azért enélkül is jó volt a sorozat. Valószínűleg azért hetero színészek játszották a szerepeket, mert sokkal nehezebb összeválogatni melegeket, főleg ennyit. Nyilván nem lehetetlen, de ezt a kérdést inkább a sorozat készítőinek kéne feltenned. :D
Előző: ez csak egy apró mozzanata a történetnek, nem is ekörül mozog a sorozat, szóval nyugodtan megnézheted ettől még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!