Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok egy ilyen barátságról?
1# barátkoznék vele
2# kiskoromban volt "barántőm" :D bár nem tudom ez miért lényeges, amúgy teljesen meleg vagyok
3# köszönöm, ez jó ötlet :)
Nekem a legjobb barátom hetero fiú. Már ált.sulis korunk óta jóban vagyunk. Mikor rájöttem, hogy meleg vagyok, titkoltam előtte, de aztán felvállaltam. Szerencsére nem fordult el tőlem, ugyanúgy járunk bulizni, meg mindenhova, megbeszéltük a dolgokat. Inkább kedvesebb és megértőbb lett velem.
Fiú osztályba járok, ott két éven át (9-10.osztály) sokan cseszegettek, elmondtak mindenféle homokosnak, pedig nem vagyok lányos típus, csak nem néztem meg a lányokat, meg nem tudtam csajos témákhoz hozzászólni. Egyszer már nem bírtam tovább és mondtam, hogy meleg vagyok, de ez az én dolgom, szálljanak le rólam, hagyjanak békén. Érdekes, de azóta eléggé megváltoztak velem. Sokszor bevédtek, kiálltak mellettem, mintha gyenge lennék, de nem vagyok az, csak lelkileg akkor nagyon lent voltam az elfogadás és az állandó cseszegetések miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!