Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meleg lennék?
Ez most tipik ilyen elmerengő, kint a természetben ábrándozó, költői kérdés szombat kora reggelről, hogy "Vajon meleg lennék..?"
Egyébként lehet kérdező, jó a kérdés.
Ezt hiába kérdezed, csak akkor jössz rá, ha voltál már szexuálisan fiúval is.
Mondjuk én inkább biszex kategóriába sorolnálak, mert én mint meleg nőhöz nem tudnék nyúlni, de a társadalmi elvárás sokmindenre képes.
Ismerek olyan meleget is aki nővel házasodott, pedig full meleg.
Te döntésed, hogy a társadalomnak akarsz megfelelni továbbra is, vagy 10-15 év múlva belétd, hogy fiúkkal lennél boldog, de akkor már csak a papik jutnak, elvesztegeted a legszebb éveid.
Én biszex családos apukával vagyok együtt titokban már 2 éve, a felesége úgy tudja, hogy mikor átjön focimeccset nézünk, vagy leugrunk sörözni valahová. De jól elvagyunk, kapcsolatot most nem szeretnék, viszont ez több mint szexkapcsolat mert más téren is jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!