Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg aki nem szeret szopni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 5. 18:33
1/8 anonim 

válasza:

Yelen!
Megteszem, de nem csípem!
Bi39
3/8 anonim 

válasza:

Én imádok szopni!
De csak fiatal fiúkat!
(Valahogy a saját korosztályom, illetve az idősebbek nem jönnek be, csak a sokkal fiatalabbak! )
40/F/BI/BPI
4/8 anonim 

válasza:

Igen, volt olyan partnerem, aki nem szeretett, ellenben akár napi ötször is dugható volt.
F/46/bi
5/8 anonim 

válasza:

Biztos van, én még szűz vagyok de engem pont hogy csak is ez érdekel.
6/8 anonim 

válasza:

Régebben én sem szerettem,most hogy már jobban megy, most már szeretek 19f
7/8 anonim 

válasza:

En is szuz vagyok meg ezert engem is csak a szopas erdekel egyenlore aztan ha valaki kelloen meg tud gyozni az analra akllr en nyitott lennek arra is
8/8 anonim 

válasza:

Én nem tartozok közéjük! De a tőlem jóval fiatalabbakkal tenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!